search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:30
MENU CLOSE

Κολωνός: Απείλησαν σε ΚΤΕΛ την 12χρονη – «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω»

26.10.2023 21:38
KOLWNOS1
Eurokinissi

Η 12χρονη που έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό, κατήγγειλε ότι ένας άνδρας την πλησίασε στο ΚΤΕΛ και την εκφόβισε για να μην καταθέσει στις Αρχές. Την είπε μεταξύ άλλων ότι ότι «ό,τι λες τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω».

Η 12χρονη σύμφωνα με το Mega ανέφερε στους αστυνομικούς για τον άγνωστο που την απείλησε μέσα στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ όταν πήγαινε στο σχολείο.

«Κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. Μου είπε ότι «αν πεις αυτό που θα σου πω, θα κάνω κακό στην αδερφούλα σου ή στην μπατσίνα σου». Επίσης μου είπε για τη θεία μου, «να μην είναι τόσο θαρραλέα γιατί θα το βρει μπροστά της»,

Οι απειλές συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος της διαδρομής, σύμφωνα με την 12χρονη. «Πριν σταματήσει το λεωφορείο γύρισε και μου είπε: «ό,τι λες τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω»». Σύμφωνα με τις Αρχές πρόκειται για έναν 37χρονο που αρνείται τα πάντα.

«Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Παίρνω το συγκεκριμένο λεωφορείο καθημερινά για να πάω στη δουλειά μου. Όλα όσα είπε για μένα το κορίτσι είναι ψέματα».

Η μικρή όμως επιμένει ότι το πρόσωπο αυτό είναι εκείνο που την απείλησε. Η 12χρονη περιέγραψε τόσο στη θεία όσο και στον διευθυντή του σχολείου της, τα όσα έζησε.

«Το παιδί με πήρε τηλέφωνο από το σχολείο και έκλαιγε. Μου είπε για τις απειλές αλλά δεν μου ανέφερε λεπτομέρειες», είπε η θεία της 12χρονης.

Η μητέρα της ανήλικης παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και επιμένει πως δεν γνώριζε το παραμικρό για όσα τραγικά συνέβησαν στην κόρη της. Αρνείται πως ήξερε και σιωπούσε για να κερδίζει χρήματα.

Για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης έχουν ήδη παραπεμφθεί σε δίκη 26 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Δεν ξέρω αν έκανε κακό στα παιδιά η κόρη μου, είναι περίεργο παιδί» λέει η μητέρα της 23χρονης

Μοσχάτο: Επίθεση με μολότοφ σε σχολείο – Χειροπέδες σε οκτώ ανήλικους και τους γονείς τους

Μυστήριο με τον θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», είπε ο πατέρας της που ζητά εξηγήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:30