search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:35
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς Χουάνκαρ ξανά η αποστολή

28.10.2023 23:19
PANATHINAIKOS

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/10), χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (29/10, 19:30) αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Χουάνκαρ έμεινε ξανά εκτός προπόνησης, μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό αυτί από την κροτίδα που έπεσε στο χώρο προθέρμανσής του, στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (22/10) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι μόνιμοι απόντες Χόρντουρ Μάγκνουσον κι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν οι οποίοι συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ θεραπεία ακολούθησε κι ο Ξενόπουλος λόγω του αιματώματος που έχει στα πλευρά του από τον προηγούμενο αγώνα του Παναθηναϊκού Β’, με τον Κλόντιαν Λίλο να παίρνει τη θέση του στην αποστολή ως τρίτος γκολκίπερ της ομάδας.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας κι εξάσκηση στα τελειώματα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. 

Σε αυτή συμμετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.

Διαβάστε επίσης:

Καράτε: Παγκόμιος Πρωταθλητής ο Στέφανος Ξένος

Παναθηναϊκός: Ασκεί έφεση κατά της απόρριψης παρέμβασής του

«Φρένο» στον Τσιτσιπά έβαλε ο Μεντβέντεφ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:35