search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:00
MENU CLOSE

Μοσχάτο: Αποτράπηκε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μετά από κινητοποίηση στην εισπρακτική εταιρία

01.11.2023 21:40
plesteriasmoi
Screenshot ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αποτράπηκε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δασκάλας που διέμενε στο Μοσχάτο, μετά από κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (1/11), έξω από τα γραφεία της εισπρακτικής εταιρίας.

Με το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» συνάδελφοι της εκπαιδευτικού πέτυχαν τη ματαίωση του πλειστηριασμού, ενώ η δασκάλα από πλευράς της ευχαρίστησε όσους την στήριξαν.

«Το δάνειο της συναδέλφου έχει αγοραστεί από fund, τα γνωστά κοράκια και τώρα η εισπρακτική εταιρεία, δρομολογεί για λογαριασμό του fund, τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική κατοικία» είχε τονίσει στο σχετικό κάλεσμα για την κινητοποίηση, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Παρθενώνας», προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Η συναδέλφισσα, όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι, δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας τα τελευταία χρόνια. Την ίδια ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν και ο κόσμος αδυνατεί να ανταποκριθεί, οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια αλλά και η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που άναψε το «πράσινο φως» στα funds να πραγματοποιούν πλειστηριασμούς έστρωσαν το έδαφος στα διάφορα κοράκια, ώστε να μπορούν να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια».

Διαβάστε επίσης:

Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών από Κωνσταντινούπολη έως τις 22:00

Ρουβίκωνας: Έβαλε γιγάντια σημαία της Παλαιστίνης απέναντι από την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα (Video)

Δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Η πρώτη αντίδραση του οδηγού του ΟΑΣΘ – «Ξεκίνησα κανονικά και μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:55