search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:36
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Ασθενής τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στο νοσοκομείο (Photos)

02.11.2023 09:25
nosokomeio new

«Γυαλιά-καρφιά» τα έκανε ένας ασθενής, με επιθετική συμπεριφορα, στο γενικό νοσοκομείο Αγρινίου. Προκάλεσε καταστροφές στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Οπως αναφέρει το agriniopress.gr, το περαστικό φέρεται να σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Με αφορμή όμως ακόμη ένα βίαιο επεισόδιο στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγρινίου, ο διασώστης Γιώργος Καραγεώργος, προχώρησε σε μια ανάρτηση όπου μεταξύ άλλων κάνει λόγο για εικόνες που «είναι η ξεκάθαρη απάντηση, στο γιατί δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ μας και η εύλογη ερώτηση, στο σε ποιον εργαζόμενο αξίζει να δουλεύει κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Ολόκληρη η ανάρτηση του διασώστη για το περιστατικό στο νοσοκομείο Αγρινίου

«Όχι, αυτές οι εικόνες δεν είναι από νοσοκομείο στη λωρίδα της Γάζας, είναι από ένα γενικό νοσοκομείο της Ελλάδας.

Αυτές οι εικόνες δεν είναι από μια χώρα που υπάρχει πόλεμος, είναι από ένα “ειρηνικό” νοσοκομείο στην χώρα μας. Δεν είναι εικόνες μετά από σεισμό, είναι μια ακόμη βάρδια στα Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρίνιου.

Είναι μια κατάσταση που συχνά καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αιχμάλωτοι (και κατά πολλούς) αχρηστοι σεκιούριτι, οι υγειονομικοι υπάλληλοι, οι νοσηλεύτριες, οι γιατροί, οι τραυματιοφορεις.

Είναι το μεροκάματο του τρόμου, είναι εκείνη η συνθήκη που πας για βάρδια και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις σπίτι σου σώος ή αν θα σε ανεβάσουν για νοσηλεία στην κλινική, είναι το ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα επείγοντα, για όσα κάνουν για τους πολίτες που τους χρειάζονται με αυταπάρνηση, υπερβάσεις και φιλότιμο, πάρα πολλές φορές!

Αυτές οι εικόνες είναι η ξεκάθαρη απάντηση, στο γιατί δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ μας και η εύλογη ερώτηση, στο σε ποιον εργαζόμενο αξίζει να δουλεύει κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Πότε ξεκινά η κακοκαιρία τύπου Π, ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (Video)

ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που ξυλοκόπησαν πεσμένο διαδηλωτή – Φασίστες προσπάθησαν να κάψουν κόσμο στον ΗΣΑΠ (videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42