search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:31
MENU CLOSE

Μενίδι: Ελεγχόμενη έκρηξη σε εμπρηστικό μηχανισμό

03.11.2023 10:38
ekrixi_astinomia_0311_1460-820_new

Δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη εμπρηστικού – εκρηκτικού μηχανισμού στην οδό Λαοδικίας στο Μενίδι.

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί, όταν σε είσοδο οικίας στην οδό Λαοδικείας στο Μενίδι εντοπίστηκε ένα ύποπτο αντικείμενο.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ που απέκλεισαν το χώρο, οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής αλλά και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Στη συνέχεια, οι πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ προχώρησαν στην αποσυναρμολόγηση του μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο απέναντι σπίτι διαμένει αστυνομικός που εργάζεται σε ΑΤ της Δυτικής Αττικής, ο οποίος και εντόπισε το ύποπτο αντικείμενο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών, που αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Πως παγιδεύτηκαν τα τηλέφωνα με predator – Τα ονόματα των 11 στόχων

Λάρισα: Μαθητές εξανάγκασαν ανήλικο σε γενετήσια πράξη – Δίωξη για βιασμό σε έναν 15χρονο, αναζητείται 17χρονος φίλος του

Σεισμός στην Εύβοια: Πανικός στο Μαντούδι από τα 5,1 ρίχτερ – Εκκενώθηκαν τα σχολεία, στους δρόμους οι κάτοικοι (videos/photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:27