search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:43
MENU CLOSE

Έκρηξη στο Παγκράτι: Βουλευτής των Σπαρτιατών μένει στην πολυκατοικία που μπήκαν γκαζάκια – Για «τρομοκρατικό χτύπημα» μιλάει το κόμμα

28.10.2023 11:13
astynomia new

Ο βουλευτής των Σπαρτιατών Γιάννης Δημητροκάλης διαμένει στην πολυκατοικία της οδού Πρεμετής στο Παγκράτι εκεί όπου άγνωστοι πυροδότησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στις 03:40 τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/10).

Από την έκρηξη έσπασε το τζαμί της κεντρικής πόρτας, ενώ προκλήθηκε και μαύρισμα στο μάρμαρο.

Τα στελέχη της ασφάλειας ξεκίνησαν να συλλέγουν καταθέσεις από ενοίκους της πολυκατοικίας, εκτιμώντας εξαρχής πως τα γκαζάκια ήταν «μήνυμα» για κάποιον από αυτούς. Στη συνέχεια, έγινε γνωστό πως στο κτίριο βρίσκεται το σπίτι του βουλευτή των Σπαρτιατών.

Το κόμμα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για το θέμα:

«Το τρομοκρατικό χτύπημα τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2023 στην είσοδο της οικίας του Βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Ιωάννη Δημητροκάλλη, εντάσσεται στην εξόφθαλμη προσπάθεια εξόντωσης πατριωτικών ιδεών, που αντιπαλεύουν το υπάρχον σύστημα του αριστερού-«δημοκρατικού» παρακράτους, μέσω της κοινοβουλευτικής στοχοποίησης και της διαπόμπευσης οποιουδήποτε ανθρώπου τολμά να αντιστέκεται στον Εθνομηδενισμό τους.

Οι αρχές του Δικαίου και τα πολιτικά δικαιώματα που κατοχυρώθηκαν συνταγματικά, εφαρμόζονται επιλεκτικά και σύμφωνα με τη διακριτική ευχέρεια του κάθε φασιστοειδούς αριστερού «αλληλέγγυου».

Απαιτούμε την ομόφωνη καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης από τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Ελληνικής Βουλής ίσως σε μια ενδεχόμενη χρονική «ανάπαυλα» από την… κοινή προεργασία τους για το επιχειρούμενο μοίρασμα των εδρών του Πολιτικού Φορέα μας!»

Διαβάστε επίσης:

Βοιωτία: Σεισμός 2,8 Ρίχτερ

28η Οκτωβρίου: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν – Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ

Καιρός: Παρελάσεις με συννεφιά και τοπικές βροχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:38