search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 23:52
MENU CLOSE

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία – Από Δευτέρα η απόφαση για την τύχη του ντέρμπι

03.11.2023 18:29
panathinaikos new

Ολοκληρώθηκε μετά από 2,5 ώρες η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με τις δύο ομάδες να έχουν δικαίωμα να προσκομίσουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα (6/11).

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟΑντώνης Μελισσινός, έδωσε προθεσμία σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για να κατατεσούν υπομνήματα έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας. Αυτό σημαίνει ότι η τελική απόφαση θα βγει από την επόμενη εβδομάδα.

Επιπλέον, το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης» αφού ο κανονισμός έχει αλλάξει και δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση. Ήδη από την Τετάρτη έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Θυμίζουμε ότι ο  Ολυμπιακός ζητά να «πέσει» η ποινή του μηδενισμού και της αφαίρεσης ενός βαθμού η οποία του επιβλήθηκε από το αρμόδιο όργανο της Super League. 

Οι Πειραιώτες δεν θεωρούν ότι υπάρχει υπαιτιότητα ως προς την διακοπή του αγώνα και ζητούν να εξαφανιστεί η τιμωρία τους.

Ο Ολυμπιακός θεωρεί απαράδεκτο να τιμωρηθεί για την διακοπή αφού ο παίκτης δεν τραυματίστηκε από την κροτίδα, η οποία όπως υποστηρίζουν οι «ερυθρόλευκοι» έσκασε αρκετά μέτρα μακριά από τον Χουάνκαρ. 

Διαβάστε επίσης:

Τένις-Paris Masters: «Ίδρωσε», αλλά προκρίθηκε ο Τζόκοβιτς

Euroleague: Πάλεψε, αλλά «λύγισε» στο τέλος ο Ολυμπιακός – Ήττα με 79-77 από τη Φενέρμπαχτσε

Εισαγγελική έρευνα για τα φαινόμενα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τη συνέντευξη Αλαφούζου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.07.2025 23:47