search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 02:14
MENU CLOSE

Νοκ – άουτ o Ζάκερμπεργκ – Έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού σε προπόνηση MMA

04.11.2023 12:10
zakemberk

Στο χειρουργείο με ρήξη πρόσθιου χιαστού κατέληξε ο Μαρκ Ζάκεμπεργκ μετά από προπόνηση για αγώνα ΜΜΑ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta ανάρτησε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο απαθανατίζεται στο κρεβάτι νοσοκομείου με μπανταρισμένο το ένα από τα δύο του γόνατα, δίπλα στη σύζυγό του, Πρισίλα Τσαν.

«Είμαι ευγνώμων στους γιατρούς και την ομάδα που με φροντίζει. Έκανα προπόνηση για έναν αγώνα MMA στις αρχές του επόμενου χρόνου, που όμως θα καθυστερήσει τώρα για λίγο. Αλλά ανυπομονώ να δώσω τον αγώνα, αφού θα έχω αναρρώσει», εξηγεί ο ίδιος σε ανάρτησή του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ τραυματίζεται στη διάρκεια προπόνησης. Στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία του με μαυρισμένα μάτια μετά από sparring.

«Το sparring ξέφυγε λίγο. Ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσω το αβατάρ μου 🤣», έγραψε, προσθέτοντας ένα χαμογελαστό emoji.

Η αγάπη του Ζάκερμπεργκ για τις πολεμικές τέχνες είναι γνωστή. Άρχισε να ασχολείται ενεργά με το ΜΜΑ στη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19. Τον περασμένο Μάιο, κατέκτησε ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο σε πρωτάθλημα ζίου ζίτσου, ενώ -όπως παραδέχτηκε- η «πρωτόγονη» φύση του αθλήματος, τον βοήθησε να ανεβάσει τα επίπεδα της ενεργητικότητάς του στον εργασιακό στίβο.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στη Γάζα: Είκοσι νεκροί από επίθεση του Ισραήλ σε σχολείο

Σεισμός στο Νεπάλ: Τουλάχιστον 128 οι νεκροί – Φόβοι ότι θα αυξηθεί ο αριθμός

Η «κανονικότητα» στη Γάζα μέχρι τις 6 Οκτωβρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59