search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:22
MENU CLOSE

Πατέρας Αντώνιος: «Η οικογένειά μου είναι στο πλευρό μου – Θα εκπλαγείτε»

04.11.2023 21:23
antonios-1-new

Ξεσπά ο πατήρ Αντώνιος μετά την παραπομπή του σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις κατά ανηλίκων επιμένοντας στην αθωότητά του.

Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο πατήρ Αντώνιος, ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, υποστήριξε ότι πρόκειται για μείζονα σκευωρία.

«Υποστηρίζω και αποδεικνύω πως πρόκειται για μια μείζονα σκευωρία. Θα φανούν όλα στην πορεία και θα εκπλαγείτε. Θα κάνουμε υπόμνημα στο συμβούλιο αντικρούοντας την πρόταση. Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου και περιμένω το δικαστήριο για να φανεί η σκευωρία», τόνισε.

Μάλιστα επικαλέστηκε τη συμπαράσταση που του δείχνει η οικογένειά του: «Η πρεσβυτέρα και τα παιδιά μου είναι κοντά μου και είμαστε δεμένοι. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι αθώος».

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας ζήτησε την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου σε δίκη για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, αλλά και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 ετη, καθώς ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός έκρινε πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις παραπομπής του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

«Ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος την κυρίαρχη θέση που είχε στην εν γένει λειτουργία και τις δραστηριότητες της Κιβωτού, την εμπιστοσύνη που επεδείκνυαν σε αυτόν τα παιδιά αλλά και το ιερατικό του σχήμα, ενεργώντας με ένα κοινό μοτίβο εγκληματικής συμπεριφοράς και με ένα πανομοιότυπο τρόπο προσέγγισης των ανηλίκων, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των 2 ανηλίκων» αναφέρει μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας.

Διαβάστε επίσης:

ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο μέσα στην επόμενη εβδομάδα

Ο καιρός τρελάθηκε: Χιόνισε στο Καϊμακτσαλάν – Στους 35 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο στην Κρήτη

Χανιά: Σε ύφεση η φωτιά στο Ομαλό – Φόβοι για αναζωπύρωση λόγω των ανέμων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06