search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:28
MENU CLOSE

«Απασφάλισε» ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Light: «Αν δεν ήταν ο Νίκος θα νιώθαμε ότι έχουμε βιάσει ένα παιδάκι» (Video)

05.11.2023 13:35
syrigos_light_mega

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τις τοποθετήσεις του πάνελ στις δηλώσεις Light έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εδώ και πολλή ώρα ακούω ντροπιαστικά πράγματα και να ‘ναι καλά ο Νίκος (Συρίγος) που τοποθετείται. Ρε παιδιά, είναι δυνατόν να τα στρογγυλεύετε; Μα τι είναι αυτά τα πράγματα; Αν δεν ήταν ο Νίκος να πει τα πράγματα με το όνομά τους, θα νιώθαμε ότι έχουμε βιάσει ένα παιδάκι που έχει καταστρατηγήσει τα πάντα!», είπε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Τι υπεροψία και μέθη έχει αυτός ο άσχετος; Ούτε ο Δαρείος δεν την είχε αυτή. Και ακούστε τι σας είπε ο Νίκος», τόνισε ο παρουσιαστής και τερμάτισε την τηλεφωνική συνομιλία με την εκπομπή.

Συρίγος: «Είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης, αυτό είναι ο Light»

Νωρίτερα, παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το αμοντάριστο υλικό των δηλώσεων που παραχώρησε στην εκπομπή ο Light, οι οποίες -όπως κατήγγειλε στο Instagram ο τράπερ- παραποιήθηκαν.

«Επειδή εμένα το να βγαίνει αυτός ο πιτσιρίκος και να λέει αυτά που λέει, στα social media του και να απευθύνεται σε εμένα, πολύ περισσότερο σε κορίτσια που είναι δίπλα μας, σε όλους τους ανθρώπους της εκπομπής, θα του πω λοιπόν του Χρηστάκη, ότι εμείς στο Χατζηκυριάκειο που μεγάλωσα, τέτοιους τύπους σαν τον Χρήστο τους λέγαμε ψευτόμαγκες και σαλιάρηδες. Έτσι τους λέγαμε και δεν τους κάναμε παρέα, δεν τους γουστάραμε καθόλου», σχολίασε ο Νίκος Συρίγος.

«Το να λέει αυτά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, να μας χαρακτηρίζει όπως μας χαρακτήρισε, χωρίς να του έχουμε κόψει τίποτα ουσιαστικό και να κάθεται και να κάνει διαγγέλματα, είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης, αυτό είναι ο Lighto και δυστυχώς, αυτούς τους τρόπους συμπεριφοράς παίρνουν τα 15χρονα που κάθονται και ασχολούνται μαζί του. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι είναι πρότυπό τους αυτός ο τύπος. Ο ψευτόμαγκας και ο σαλιάρης και όσο τους δίνουμε λόγο, τους δίνουμε και δύναμη», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου σε Κονδυλάτο για τα περιττά κιλά: «Εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου;»

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Λιποθύμησα από το αλκοόλ στη σκηνή και από κάτω ήταν όλο μου το σόι»

Βαρκελώνη: Μαντόνα και «Τόκιο» έβαλαν… φωτιά στη σκηνή (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:27