search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:34
MENU CLOSE

Light κατά «Χαμογέλα και Πάλι»: «Πετσοκόψατε τη δήλωσή μου, τρώτε άκυρο»

04.11.2023 20:04
light_xristidou

Τα «πυρά» του Light δέχτηκε η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στον απόηχο του «πολέμου» ανάμεσα στον τράπερ και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Μετά τις δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του Mega και την απάντηση Μικρούτσικου, o τράπερ δημοσίευσε βίντεο στο κανάλι του στο Instagram, όπου κατηγόρησε την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τους δημοσιογράφους, που -όπως είπε- δεν έπαιξαν αυτούσιες τις δηλώσεις του.

«Γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι;»

«Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα, Χαμογέλα και πάλι, όπως και να λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε εχθές να μου πάρετε συνέντευξη σας έδωσα μια δήλωση πάρα πολύ όμορφα και ωραία. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει την δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, πολλά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε, γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι;»

»Τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα. Δεν ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη σε αυτή την εκπομπή. Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια, αν δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν και θα ποστάρω μόνο από τα social μου. Μην είτε μούλοι, γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν βλέπει τις μα@@@@ες σας. Σταματήστε να λογοκρίνετε τον κόσμο. Μου πήρατε μια συνέντευξη, ανεβάστε αυτό που είπα», ανέφερε ο Light.

Διαβάστε επίσης:

Βαρκελώνη: Μαντόνα και «Τόκιο» έβαλαν… φωτιά στη σκηνή (Videos)

Μίλτος Πασχαλίδης: «Πριν αποκτήσω την πρώτη μου κόρη ήμουν “Ηρώδης”» (Video)

Έσπασε κάθε ρεκόρ ο Νεϊμάρ: Διαζύγιο για τον βραζιλιάνο άσο μετά από… 92 καταμετρημένες απιστίες!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50