search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:54
MENU CLOSE

Μίλτος Πασχαλίδης: «Πριν αποκτήσω την πρώτη μου κόρη ήμουν “Ηρώδης”» (Video)

04.11.2023 18:14
pasxalidis_miltos

Επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδιστής δήλωσε ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός μίλησε για την πατρότητα και τα μαθήματα που τον δίδαξαν οι κόρες του και αποκάλυψε πως ήταν «Ηρώδης» πριν αποκτήσει την πρώτη του κόρη.

«Ήθελα να γίνω πατέρας κάποια στιγμή. Πριν αποκτήσω όμως την πρώτη κόρη μου, ήμουν “Ηρώδης”», ανέφερε χαριτολογώντας στην εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη.

«Ήθελα να τα εξαφανίσω, με ενοχλούσαν. Όταν γεννήθηκε η Ευγενία, τα αγάπησα όλα. Έγινα το άλλο άκρο. Εκεί που με εκνεύριζαν, εκεί που ανεχόμουν των φίλων μου, μπορούσα να γίνω babysitter. Αυτό έγινε μέσα σε μία εβδομάδα», εξήγησε, προσθέτοντας: «Όταν γεννήθηκε η Ευγενία μου πήρε κάνα εξάμηνο να συνηθίσω ότι θα την έχω για πάντα».

«Οι κόρες μου με δίδαξαν υπομονή και μεγάλη ανεκτικότητα – Πλέον προσπερνώ όλα τα μηδαμινά», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, χρησιμοποιώντας μια φράση του Θάνου Μικρούτσικου.

Διαβάστε επίσης:

Έσπασε κάθε ρεκόρ ο Νεϊμάρ: Διαζύγιο για τον βραζιλιάνο άσο μετά από… 92 καταμετρημένες απιστίες!

Σίλια Κριθαριώτη: Αποστομωτική απάντηση σε… φαρμακερό σχόλιο για την εμφάνιση Δέσποινας Βανδή

Απάντηση Μικρούτσικου σε Light: «Μη ζητάς καλλιγραφίες από τον κ@@λο της μυλωνούς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:54