search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:21
MENU CLOSE

Βαρκελώνη: Μαντόνα και «Τόκιο» έβαλαν… φωτιά στη σκηνή (Videos)

04.11.2023 19:02
tokio_madona

Μεγάλη συναυλία στη Βαρκελώνη έδωσε, το βράδυ της Παρασκευής, η Μαντόνα που βρέθηκε στη σκηνή με την «Τόκιο» του La casa de Papel.

Η 34χρονη ισπανίδα ηθοποιός, Ούρσουλα Κορμπερό, ήταν ανάμεσα στις χιλιάδες κόσμου που πήγαν να ακούσουν ζωντανά τη «βασίλισσα της ποπ». Δεν έμεινε ωστόσο απλή θεατής.

Η «Τόκιο» ανέβηκε στη σκηνή για να βαθμολογήσει τους χορευτές της Μαντόνα και τα βίντεο από την …κριτική επιτροπή κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Πώς γνωρίστηκαν

Η Ούρσουλα Κορμπερό είχε αναφερθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Tonight Show with Jimmy Fallon», στη γνωριμία της με τη Μαντόνα.

Όλα άρχισαν όταν βρέθηκαν και οι δυο στο ίδιο αεροπλάνο.

«Ταξίδευα πίσω στη Μαδρίτη και έκανα μια στάση στο Λονδίνο. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, πήγα στο μπάνιο και όταν επέστρεψα στη θέση μου, είδα τη Μαντόνα. Τότε η Μαντόνα γύρισε προς το μέρος μου και είχε οπτική επαφή μαζί μου. Και ξαφνικά ήρθε προς το μέρος μου, διατηρώντας την οπτική επαφή», είπε.

»Ήρθε και έβαλε το ένα της πόδι στο κάθισμά μου για να δέσει τα παπούτσια της και είπε “Γεια σου. Συγγνώμη, απλά ήθελα να σου πω ότι είμαι μεγάλη θαυμάστρια σου. Λατρεύω το La casa de papel. Η Τόκιο είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας”», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Μίλτος Πασχαλίδης: «Πριν αποκτήσω την πρώτη μου κόρη ήμουν “Ηρώδης”» (Video)

Έσπασε κάθε ρεκόρ ο Νεϊμάρ: Διαζύγιο για τον βραζιλιάνο άσο μετά από… 92 καταμετρημένες απιστίες!

Σίλια Κριθαριώτη: Αποστομωτική απάντηση σε… φαρμακερό σχόλιο για την εμφάνιση Δέσποινας Βανδή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50