search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:40
MENU CLOSE

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στον Ελληνικό Κόσμο για την εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη  

06.11.2023 07:44
simitis new

Όλα έτοιμα είναι για την σημερινή ανοιχτή εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος» στις 19:00. 

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση οργανώνεται από το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το περιοδικό Μεταρρύθμιση με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω των υψηλών προσκεκλημένων, των εξελίξεων στο Ισραήλ αλλά και του γεγονότος ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό θα είναι αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας. Στην είσοδο θα υπάρχουν ανιχνευτές μετάλλων, x-ray σκάνερ ενώ το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος θα ελεγχθεί νωρίτερα από σκυλιά. Όλα αυτά είναι απολύτως λογικά! 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομικής και ακαδημαϊκής ελληνικής σκηνής καθώς δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της νεολαίας. Την εκδήλωση θα ανοίξει η Πρόεδρος του Δικτύου, Άννα Διαμαντοπούλου. Θα ακολουθήσει video για την ζωή και το έργο του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη καθώς και βιντεοσκοπημένοι χαιρετισμοί διεθνών προσωπικοτήτων.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα, τον Ομότιμο καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας Παντείου Παν/μίου κ. Γιάννη Βούλγαρη και τον Πρέσβη Επί Τιμή κ. Αριστείδη Αγαθοκλή με συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Παύλο Τσίμα. Χαιρετισμό θα πραγματοποιήσει ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης.

Με αφορμή την εκδήλωση- την οποία θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, υπουργοί, βουλευτές και άλλα πολιτικά στελέχη κ.ά. 

Διαβάστε επίσης

Χάρης Δούκας: Τα «πρόσωπα» για τον δήμο Αθηναίων – Ο ρόλος του Πρωτόπαπα 

Τι κάνει καλύτερα η Κύπρος για την ακρίβεια…

Λαζόπουλος εναντίον «Ομπρέλας»: «Στην ευχή της Παναγίας, στο διάολο όποιος δεν θέλει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:39