search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 13:30
MENU CLOSE

Χάρης Δούκας: Τα «πρόσωπα» για τον δήμο Αθηναίων – Ο ρόλος του Πρωτόπαπα 

06.11.2023 07:37
DOUKAS NEW

Δήμαρχος Αθηναίων θα είναι σε λιγότερο από δύο μήνες ο Χάρης Δούκας ο οποίος σιγά – σιγά χτίζει την ομάδα που θα «τρέξει» την καθημερινότητα στην πόλη. 

Και όταν λέμε για ομάδα εκτός από τους στενούς συνεργάτες ο κ. Δούκας θα θα «διορίσει» τους αντιδημάρχους καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του δήμου της πρωτεύουσας (η πιο σημαντική θέση μη αιρετού στον δήμο). 

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αθηναίων όπως διαβάζουμε στο portal της πόλης (cityofathens.gr«έχει την ευθύνη των αρμοδιοτήτων με τις οποίες εξουσιοδοτείται από τον Δήμαρχο με απόφασή του. Προΐσταται όλου του προσωπικού του Δήμου και ασκεί ανώτατη εποπτεία και έλεγχο σε όλες τις δημοτικές Υπηρεσίες»

Γι’ αυτή τη θέση λοιπόν, η οποία σίγουρα θέλει εμπειρία, ακούγεται έντονα το όνομα του έμπειρου πρώην Υπουργού Χρήστου Πρωτόπαπα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δε δείχνει αρνητικός σε μία τέτοια προοπτική. Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Πρωτόπαπας ήταν δίπλα στον Χάρη Δούκα κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. 

Τώρα, σε ό,τι έχει με τις θέσεις των Αντιδημάρχων σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η – πρώτη σε σταυρούς – Ρωξάνη Μπέη. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους αντιδημάρχους αναμένεται να είναι ο Ανδρέας Γραμματικογιάννης, πολιτικός μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ έντονα ακούγεται το όνομα και του επίσης Πολιτικού Μηχανικού Πάρη Χαρλαύτη

Διαβάστε επίσης

Τι κάνει καλύτερα η Κύπρος για την ακρίβεια…

Λαζόπουλος εναντίον «Ομπρέλας»: «Στην ευχή της Παναγίας, στο διάολο όποιος δεν θέλει» (Video)

Όταν ο 24χρονος Δουδωνής προσφωνούσε τον Κώστα Σημίτη 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 13:30