search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:09
MENU CLOSE

Καιρίδης: Μέχρι τα Χριστούγεννα οι πρωτοβουλίες για τους εργάτες γης

06.11.2023 14:53
dimitris_kairidis_new

Πακέτο μέτρων σε οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο για την κάλυψη των κενών σε εργάτες γης από τρίτες χώρες, μέσω νόμιμης οδού, μελετά η κυβέρνηση σύμφωνα με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη

«Χρειάζεται μια γενναία παρέμβαση για τη δημιουργία ενός μηχανισμού λελογισμένης, νόμιμης μετανάστευσης με όρους και κανόνες», είπε ο κ. Καιρίδης για να συμπληρώσει πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν ανακοινωθεί οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Ο κ. Καιρίδης απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Νεοκλή Κρητικού από τη ΝΔ, ανέφερε πως το πρόβλημα της έλλειψης χεριών οφείλεται στη μείωση των μεταναστών, κυρίως των Αλβανικής καταγωγής. Όπως είπε, από 600.000 που ήταν, έχουν μείνει λιγότεροι από 400.000 κι αυτό έχει σοβαρές επιπτώσεις, όχι μόνο στην αγροτική παραγωγή, αλλά και στους κλάδους του Τουρισμού και των κατασκευών. 

Διαβάστε επίσης:

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Ό,τι και να κάνουν η αλήθεια για τις υποκλοπές θα λάμψει»

Πάνος Καμμένος: Τα 58 ακίνητα, τα 2 ταχύπλοα και σε ποιες μετοχές επένδυσε – Έβαλε 100.000 ευρώ στην… Αεροπλοΐα Αιγαίου!

Το πόθεν έσχες του Αχιλλέα Μπέου: Μετοχές στην ομάδα του Βόλου, ακίνητα και 83.000 αναδρομικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:08