search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:21
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα: Με έβγαζαν φωτογραφίες στη θάλασσα και τις ανέβαζαν στο TikTok (Video)

08.11.2023 12:51
mparka-new

Τις δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη που αποκάλυψε ότι αρνείται πολλές φορές να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές της σχολίασε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της.

Μιλώντας για τη στάση που κρατά η παρουσιάστρια, εξέφρασε την ενόχλησή της για τα άτομα που αντί να την πλησιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί της, επιλέγουν να την τραβούν από μακριά.

«Νομίζω ότι κι εγώ λέω πάντα “ναι” στις φωτογραφίες, γιατί υπάρχει μια συστολή και ντρέπομαι. Υπάρχουν στιγμές που όταν βγαίνω , λέω “να υπάρχουν φωτογραφίες μου από το μπαρ, ” από τα νυχτερινά μαγαζιά…”. Μετά λέω, “καλά γιατί δεν βγαίνουμε;”. Το μόνο που με έχει φέρει σε δύσκολη θέση είναι όταν με βγάζουν από μακριά και δεν μου το λένε και όταν τους κοιτάω χαμογελαστά για να καταλάβουν ότι αν θέλουν μπορούν να μου μιλήσουν, κάνουν ότι δεν με βλέπουν και μετά τα βλέπω στο Tik Tok. Το καλοκαίρι μου έτυχε αυτό» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε ένα σχετικό περιστατικό που της έτυχε το καλοκαίρι.

«Ήταν μια επίμονη παρέα, που το έβλεπα, ήμουν στη θάλασσα με παρέα και καθόμασταν και έβγαζαν, έβγαζαν, το έβλεπα γιατί φαίνεται όταν ο άλλος τραβάει, επίσης όταν φοράτε μαύρα γυαλιά μη βγάζετε φωτογραφίες γιατί κάνει αντανάκλαση. Το βλέπω ότι βγάζουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα, κάθομαι και όταν ο ένας από την παρέα τους με χαιρέτησε, δεν μου λένε να βγάλουμε φωτογραφία και μπαίνω στο Tik Tok 3 ώρες μετά και μου έχουν στείλει έναν user που είχε ανεβάσει “να η Δανάη τώρα στην Καλαμάτα”. Λέω “ρε παιδιά ελάτε να τα πούμε”».

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Σαντικάι: «Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός; Είναι λίγο αστείο» (Video)

Έρρικα Πρεζεράκου: Το ατύχημα που οδήγησε σε ακρωτηριασμό και η δικαστική διαμάχη (Video)

Patrick Dempsey: Ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο για το 2023 (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:19