search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:28
MENU CLOSE

Με ένα «μπαμ» το Mega βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης

10.11.2023 18:43
mega2

Με εκπληρωμένες τις συμβατικές ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του το Mega είχε χθες κανονικά στην βραδινή ζώνη του χορταστικό σε διάρκεια επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» και είδε το μερίδιο του να βελτιώνεται κατά σχεδόν μιάμιση ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με την Τετάρτη, κερδίζοντας έτσι το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης της Nielsen και την πλειονότητα των προτιμήσεων των τηλεθεατών.

Μερίδιο με μέγεθος μόλις 0,2% μικρότερο από του Mega,  είχε ο Alpha, αποτελώντας τη δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών για την Πέμπτη. Απώλεια δυνάμεων σημαντική (2,3%) κατέγραψε από τη μία ημέρα στην άλλη ο ΑΝΤ1, ο οποίος παρά τις αξιόλογες προτάσεις στη ζώνη prime time δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από τον ανταγωνισμό.

Υποχώρηση μικρότερης κλίμακας σημειώθηκε στα μερίδια των Star, Σκαι, Open, ΕΡΤ1, ενώ ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 και Μακεδονία TV, διατήρησαν σταθερά τα μεγέθη τους (ελάστη μεταβολή στην ΕΡΤ3).

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας και Καινούργιου σε… on air καυγά: «Δεν τη θέλω αυτή τη τηλεόραση, κόντρες, έριδες και κατιναριό»

Στο Κόκκινο: Καταγγελίες για «κόψιμο» δημοσιογράφων με πολιτική παρέμβαση και πρόσχημα το νέο πρόγραμμα του σταθμού

Ενστάσεις ΕΣΗΕΑ για διορισμούς δημοσιογράφων στο Δημόσιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:28