search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: Πήρε θέση στην κόντρα Σκορδά – Καινούργιου – «Τα νούμερα δεν κρίνουν μία παρουσιάστρια»

11.11.2023 11:42
kainourgiou_maggira_skorda

Θέση για την κόντρα κόντρα που ξέσπασε μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η οικοδέσποινα του I Love ΣουΚού έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια του Alpha.

«Το πήρε πολύ προσωπικά κι εγώ ένα πράγμα θα ήθελα να της πω (της Κατερίνας): όταν βρίσκεσαι εν βρασμώ ψυχής – επειδή το έχω πάθει κι εγώ, ευτυχώς όχι τηλεοπτικά – δεν πρέπει να απαντάς ποτέ, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου, ακόμη και να έχεις δίκιο. Θα το χάσεις, γιατί θα πεις κουβέντες που ίσως δεν θα έπρεπε να ειπωθούν», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το άλλο που θα ήθελα να πω στην Κατερίνα είναι πως, επειδή έχουμε δει πολύ καλούς παρουσιαστές να κάνουν αποτυχίες και πολύ μεγάλα νούμερα και επιτυχίες από παρουσιαστές που μπορεί να μην ήταν τόσο σπουδαίοι, τα νούμερα δεν κρίνουν μία παρουσιάστρια», συνέχισε.

«Και η ίδια έχει πει πως, όταν ξεκίνησε το πρωινό όσο ήταν ακόμη στο Epsilon που μετονομάστηκε σε Open, έκανε 4-5% και προσπάθησε και δουλέψανε πολύ σκληρά. Ακριβώς λοιπόν επειδή και η ίδια έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που έφτασε, ας μην κρίνουμε εκπομπές και παρουσιαστές από τα νούμερα τηλεθέασης», επισήμανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και κλείνοντας τόνισε: «Αυτό ειδικά με τα νούμερα της τηλεθέασης πρέπει να σταματήσει, γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Αφορά μόνο το κανάλι».

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Νικολούλη: Το ξέσπασμα για τη Φαίη Μπακογιώργου – «Η σπιτονοικοκυρά της μας απειλούσε»

Εφημερίδες: Tα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Η «Γη τη ελιάς» εκτόπισε τον «Σασμό» από την κορυφή της τηλεθέασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:03