search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:17
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: Μεγάλη φωτιά τα ξημερώματα στη Μαρουλού – Κινδύνευσαν κατοικίες

11.11.2023 10:26
fwtia_re8ymno

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 4:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ξέσπασε μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, η φωτιά ξέσπασε σε αγροτική περιοχή του Μαρουλά και σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή έφτασε πολύ κοντά σε σπίτια, όμως οι δυνάμεις της πυροσβεστικής απέτρεψαν τα χειρότερα.

Στις 9 το πρωί οι Πυροσβέστες κατάφεραν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά και συνεχίζουν τις προσπάθειες για να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο, δίνοντας μάχη και με τους δυνατούς ανέμους.

Εκτός από την Πυροσβεστική, που επιχειρεί στο σημείο με 11 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ, στη μάχη με τη φωτιά έχουν ριχτεί και υδροφόρες του ΟΤΑ.

H Πυροσβεστική Υπηρεσία εφιστάται την προσοχή των πολιτών καθώς σε πολλές περιοχές της Κρήτης η ένταση των ανέμων θα κυμαίνεται μεταξύ 7 και 8 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης:

Κάλυμνος: Διπλός σεισμός τα ξημερώματα, με διαφορά δύο λεπτών

Red Sprite: Τι είναι το εντυπωσιακό φαινόμενο που προκάλεσε η κακοκαιρία στο Αίγιο

Καιρός: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας – Πού αναμένονται ισχυρές καταιγίδες και πότε έρχεται το τρίτο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:17