search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 02:58
MENU CLOSE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: Η ύπαρξή του στη ζωή μου με έχει αλλάξει

13.11.2023 21:07
zouganeli-new

Σε μια σπάνια αναφορά στον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο, προχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, είπε για τον σύντροφό της: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει».

Η τραγουδίστρια συνέχισε, εξηγώντας ότι«Αυτό είναι και το ζητούμενο στη ζωή μας. Όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας το κάνουμε για να επηρεαζόμαστε θετικά και να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές σχέσεις, έχει να κάνει και με τις επαγγελματικές και με τις φιλικές. Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου, με υποβοήθησε στο να είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση».

Από τη μεριά του, ο Νίκος Συρίγος είπε για την τραγουδίστρια σε δική του, πρόσφατη συνέντευξη: «Είναι άλλο κρύβομαι και άλλο ανακοινώνω. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι θέμα συζήτησης για ανθρώπους που δεν με ξέρουν. Ούτε πριν μιλούσα. Γιατί πρέπει τώρα να πω κάτι;».

«Γιατί ενδεχομένως το κορίτσι σου είναι γνωστό» του απάντησε ο δημοσιογράφος ο οποίος του πήρε τη συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης:

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν είναι θέμα παρεξήγησης – Όσο είσαι καλά και ξέρεις ποιος είσαι, τίποτα δεν σε ακουμπάει»

Καινούργιου: Το «καρφί» κατά του Περρή – «Οι βρώμικοι στο σώμα και την ψυχή δε θα μιλήσουν για μένα» (Video)

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Τάσος Χαλκιάς για την Κάτια Νικολαΐδου: «Ήταν ένα ανεκτίμητο πλάσμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19