search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:37
MENU CLOSE

Πρώτη με διαφορά η «Γη της ελιάς» την Παρασκευή

13.11.2023 19:50
i-gi-tis-elias-new

Ντεμαράζ διαρκείας στον αγώνα για την τηλεθέαση πραγματοποιεί τελευταίως η «Γη της ελιάς» και την Παρασκευή αύξησε κι άλλο τη διαφορά που την χωρίζει από την αντίπαλη σειρά «Σασμός» και το σύνολο των προγραμμάτων του ανταγωνισμού.

Το επεισόδιο της Παρασκευής, το οποίο απέσπασε την προσοχή  πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατών, το παρακολούθησαν 75.000 ζευγάρια μάτια περισσότερα από όσα «μαγνήτισε» το επεισόδιο της Πέμπτης.

Βέβαια την συγκεκριμένα ημέρα το «αντίπαλο δέος» έχει… ρεπό και στη ώρα του μεταδίδεται η αστυνομική κωμική περιπέτεια «Φόνοι στο καμπαναριό».

Στο πλαίσιο αυτό βρήκε ευκαιρία η σειρά «Έρωτας φυγάς» και πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen με τα «καλύτερα» της ημέρας.

Η κωμωδία του Alpha με πρωταγωνιστικό δίδυμο της Ρένια Λουιζίδου- Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν τρίτη επιλογή των τηλεθεατών.

«Ρεύμα» έχουν τα τηλεπαιχνίδια,  τα παλιά, γνωστά και καθιερωμένα, εξού και στην απογευματινή ζώνη έχουν διαμορφώσει ένα ισχυρό «μπλοκ» το οποίο την Παρασκευή δεν άφησε περιθώριο να πλασαριστεί στις θέσεις 4 έως 6.

Ελαφρά βελτίωση στην τηλεθέαση της κατάφερε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», όμως δεν ήταν αρκετή για να του δώσει την ώθηση που θα ήθελε για να πάει έως μια θέση πιο πάνω στο Top 10.

Στη λίστα με τα δημοφιλέστερα επίσης η κοινωνική δραματική σειρά «Μετά τη φωτιά» και από την ενημέρωση ξεχώρισαν η εκπομπή «Live news» και το κενtρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρώτο το Mega την Παρασκευή- Kόντρα καναλιών για τη δεύτερη θέση

ΠΟΣΠΕΡΤ: Η διοίκηση της ΕΡΤ να ενημερώσει τους εργαζόμενους και τον κόσμο για τα σχέδια της

Στο Κόκκινο 105,5: Με εκπομπή μια φορά την εβδομάδα ο Στέφανος Κασσελάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:37