search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:13
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πετρετζίκης και Βρεττάκοι στην κορυφή το Σαββατοκύριακο

13.11.2023 21:01
PETRETZIKES_AKHS
NDP

Η πρεμιέρα του νέου κύκλου ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ μετά μαγειρικής «Akis food tour 2» με τον Άκη Πετρετζίκη και η «Γη της ελιάς» ήταν οι εκπομπές οι οποίες συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα, κάθε μία στην ημέρα μετάδοσης της.

Το Σάββατο σημειώθηκε μεγάλη κόντρα μεταξύ Alpha και ΑΝΤ1 καθώς απέναντι από το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Alpha παρέταξε την εκπομπή «Akis food tour 2» με τον μάγειρα Άκη Πετρετζίκη.

Η πρεμιέρα της σειράς εκπομπών εκδρομών με γνώμονα τις παραδοσιακές τοπικές συνταγές κέρδισε στα σημεία το τηλεπαιχνίδι γνώσεων (και τύχης), καθώς την επέλεξαν μόλις 7.000 τηλεθεατές περισσότεροι από εκείνους που επέλεξαν τον «Εκατομμυριούχο» για την ψυχαγωγία τους.

Ο Πετρετζίκης είχε την τιμητική του αφού και η μεσημεριανή εκπομπή του, «Kitchen lab», πλασαρίστηκε στην δεκάδα με τα δημοφιλέστερα προγράμματα του Σαββάτου.

Τρίτη επιλογή της ημέρας το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και τέταρτη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι.

Αν και σε επανάληψη το επεισόδιο της σειράς «Φόνοι στο καμπαναριό» είχε «γκελ» και το επέλεξαν μόλις 1.000 λιγότεροι από όσους προτίμησαν το δελτίο του Σκάι για την ενημερωση τους.
Η κωμωδία «Ζητείται επειγόντως γαμπρός» επίσης είχε ρεύμα και είχε ίδια απόδοση, σε επίπεδο τηλεθέασης.

Την Κυριακή η «Γη της ελιάς» «καθάρισε» το ματς, που λένε, από νωρίς. Έστειλε τον δείκτη τηλεθέασης στο 11,5% και κατάφερε διαφορά πάνω από τρείς ποσοστιαίες μονάδες από το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας, την πρεμιέρα του σόου «The secret song». Τρίτη επιλογή το επεισόδιο της σειράς «Το ναυάγιο».

Από τα προγράμματα που φιγουράρουν στις δύο επόμενες διαδοχικές θέσεις, σε συνδυασμό με τις ώρες προβολών τους, δίδεται η αίσθηση ότι οι τηλεθεατές «μετακινούνται» από τηλεπαιχνίδι σε τηλεπαιχνίδι. Από τον «Τροχό της τύχης» στον «Εκατομμυριούχο».

Η μέρα είχε και ενημερωτικό πρόσημο καθώς στο κυριακάτικο TOP 10 πλασαρίστηκαν τρία δελτία ειδήσεων- το ένα για την αθλητική δραστηριότητα τα ημέρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:04