search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:00
MENU CLOSE

Τέξας: Απίστευτη σύγκρουση αεροπλάνου με αυτοκίνητο on camera (video)

14.11.2023 12:33
texas_aeroplano_aftokinito_1411_1460-820_2_new
credit: AP

Είναι από τις σκηνές που λες και βγήκαν από ταινία. Εκτυλίχθηκε σε ένα μικρό αεροδρόμιο στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ένα μικρό δικινητήριο αεροπλάνο επιχειρούσε προσγείωση, όταν για αδιευκρίνιστους λόγους ο πιλότος έχασε τον έλεγχο, με συνέπεια το αεροπλάνο να βγει από τον διάδρομο προσγείωσης, σπάζοντας το συρματόπλεγμα στον φράχτη και να κατευθυνθεί σε παρακείμενο δρόμο. Εκείνη την ώρα από τον δρόμο περνούσε ένα αυτοκίνητο και το αεροπλάνο εκτός ελέγχου έπεσε πάνω στο ΙΧ!

Τη σκηνή κατέγραψε με κινητό ένας περαστικός, ο Τζακ Σνάιντερ, που είπε στο κανάλι WFAA-TV: «Είδα το αεροπλάνο να κατεβαίνει με ταχύτητα στον διάδρομο προσγείωσης, κατάλαβα ότι δεν είχε χρόνο να σταματήσει… Ήταν σαφές πως κατέβαινε με ταχύτητα, τα λάστιχα έβγαζαν καπνούς».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με μικροτραύματα, ενώ τα δύο άτομα που επέβαιναν στο αεροπλάνο δεν έπαθαν τίποτα.

Τα αίτια του παράξενου ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Σλοβενία: Ταξίδι στη μαγεία της λίμνης Μπλεντ (βίντεο)

Ποια είναι η Gen Alpha γενιά που θα κατακτήσει τον κόσμο;

Πατινάζ σε «παγωμένο παράθυρο» – Μαγικές εικόνες σε αλπική λίμνη της Αλάσκα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:59