search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:23
MENU CLOSE

Απάντηση Τσίπρα για το δείπνο με Σακελλαρίδη – Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα

15.11.2023 10:10
tsipras paraitisi

Απάντηση στο όργιο σεναριολογίας που πυροδοτήθηκε μετά το κοινό δείπνο Σακελλαρίδη – Τσίπρα, δίνει ο πρώην πρωθυπουργός μέσω συνεργατών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας εθεάθη με τον πρώην συνεργάτη του να τρώνε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη. Η συγκεκριμένη συνάντηση λίγες μόλις μέρες μετά την μαζική αποχώρηση προβεβλημένων και μη, στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρήθηκε τυχαία από τον τύπο.

Ωστόσο άνθρωποι του περιβάλλοντος Τσίπρα υποβαθμίζουν το γεγονός, κάνοντας λόγο για μία φυσιολογική συνάντηση ανάμεσα σε πρώην συνεργάτες, που δεν συνδέεται με την πολιτική επικαιρότητα.

«Ο πρώην πρωθυπουργος συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα», ανέφεραν συγκεκριμένα.

Η επανεμφάνιση Σακελλαρίδη πριν τις εκλογές

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την πολιτική σκηνή, είχε ξαφνιάσει αρκετούς όταν λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές με ανάρτησή του είχε δηλώσει την δημόσια υποστήριξη του στο κόμμα, ασκώντας παράλληλα κριτική.

Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει ότι δεν επιζητά κανένα ρόλο.

Διαβάστε επίσης:

Σταθάκης κατά Κασσελάκη για το «μαξιλάρι»: «Ανοησία όσα είπε για τα 37 δισ.» (video)

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Τόσκας: «Δεν χρειαζόμαστε κόμμα με μπόλικο lifestyle και θολές αρχές»

Εθνική Τράπεζα: Ξεπέρασαν τα 6,2 δισ. ευρώ οι προσφορές – Το προφίλ των επενδυτών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32