search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:42
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Οδηγός δικύκλου παρέσυρε πεζή γυναίκα και την εγκατέλειψε (Video)

18.11.2023 13:01
car1

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του γραφείου του Προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.) Γιάννη Λιονάκη και το οποίο αποτυπώνει έναν οδηγό να παρασύρει μια πεζή γυναίκα με το δίκυκλό του και να την εγκαταλείπει.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου (πρώην Ακαδημίας) στο Μασταμπά Ηρακλείου, όταν μια γυναίκα στην προσπάθειά της να διασχίσει το δρόμο, εμβολίστηκε από ένα δίκυκλο όχημα και έπεσε στο έδαφος.

Ο οδηγός του δικύκλου, χωρίς να έχει ιδέα για την κατάσταση της γυναίκας, συνέχισε την πορεία του σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Διαβάστε επίσης:

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται άνεμοι ως και 10 μποφόρ – Στους -0,7°C η χαμηλότερη θερμοκρασία σήμερα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τη Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη για το revenge porn

Βοιωτία: «Θα καούν τα πάντα – Θα ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος», λέει ο θείος του 17χρονου που έπεσε νεκρός από όπλο αστυνομικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:40