search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:40
MENU CLOSE

Αναστασοπούλου για τις εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη: «Ό,τι συμβαίνει στον αέρα τελειώνει με το που πέφτουν οι διαφημίσεις»

19.11.2023 12:27
papadakis_anastasopoulou

Για τις εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη, και όχι μόνο, μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου στο Mega.

«Δεν είναι εύκολο να συνδυάσω την πρωινή εκπομπή, με το ραδιόφωνο και την Αρένα. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνω μια χαρά», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Δε μας επηρεάζουν οι εντάσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν όταν έχεις 4 ώρες εκπομπή. Είμαστε συνάδελφοι και επαγγελματίες, οπότε ό,τι συμβαίνει στον αέρα τελειώνει με το που πέφτουν οι διαφημίσεις», εξήγησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Είμαστε προσηλωμένοι στο να βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Καλημέρα Ελλάδα και στην Αρένα αλλά κοιτάμε και τι γίνεται γύρω μας. Μέχρι στιγμής έχουν πάει όλα καλά, ελπίζουμε και ακόμη καλύτερα. Εμείς απλώς δουλεύουμε», επισήμανε.

Για το ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στην ψυχαγωγία, η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Εγώ δε λέω ποτέ όχι σε τίποτα. Γενικώς αν είναι κάτι το οποίο πιστεύω ή πιστεύουν οι αρμόδιοι που μου το προτείνουν ότι μπορώ να ανταπεξέλθω, δε λέω όχι σε τίποτα, ούτε βάζω τις ταμπέλες ενημέρωση – ψυχαγωγία. Στα αρνητικά σχόλια έχω πάθει ανοσία».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Σαββάτου: …Χαμογέλασε και πάλι η Σίσσυ Χρηστίδου – Ποια εκπομπή πήρε την πρωτιά στο γενικό σύνολο

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Ρούλα Κορομηλά: «Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, που δεν έχει φάει καμία συνάδελφός μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:38