search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:26
MENU CLOSE

Θρίλερ στον αέρα για 180 επιβάτες αεροπλάνου – Προσγειώθηκαν στην Αθήνα αντί για τη Θεσσαλονίκη

20.11.2023 10:47
rynair new

Η κακοκαιρία – εξπρές του Σαββατοκύριακου είχε και… παράπλευρες απώλειες. Μία απο αυτές ήταν η περιπέτεια που έζησαν στον αέρα οι 180 επιβάτες αεροσκάφους της εταιρίας Ryanair που εκτελούσε πτήση από το Ciampino της Ρώμης προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το περασμένο Σάββατο.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, λόγω των θυελλωδών ανέμων, μετά από ταλαιπωρία και… αγωνία αντί να φτάσουν στον προορισμό τους, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει ένας εκ των επιβατών, μοναδική εναλλακτική ήταν η μεταφορά στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία που θα ναύλωνε η εταιρεία, ωστόσο, σύμφωνα με τις περιγραφές του ιδίου, οι θέσεις δεν επαρκούσαν για όλους και τα λεωφορεία ήταν παλιά, με αποτέλεσμα να φτάσουν τελικά στη Θεσσαλονίκη με συνολική καθυστέρηση 11 ωρών, την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Το… οδοιπορικό της ταλαιπωρίας

Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Η ζημιά στο αντιτορπιλικό «Βέλος» δεν ήταν η μόνη συνέπεια των θυελλωδών ανέμων στη Θεσσαλονίκη την 18η Νοεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, η πτήση FR 7068 της RYANAIR, από Ciampino προς Θεσσαλονίκη, δεν κατάφερε να προσγειωθεί, λόγω ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων.

Ο πιλότος έκανε μια προσπάθεια προσέγγισης στο αεροδρόμιο από ανατολικά, αλλά όταν έφτασε λίγο πριν από τον αεροδιάδρομο, προτίμησε να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να μας ενημερώσει ότι για την ασφάλειά μας θα προσγειωνόμαστε στην Αθήνα, από όπου η εταιρεία θα φρόντιζε για την μετάβασή μας στη Θεσσαλονίκη.

Ο μοναδικός υπάλληλος που μας υποδέχθηκε εκεί, μας εξήγησε ότι η εταιρεία θα ναύλωνε πούλμαν, με τα οποία θα συνεχίζαμε το ταξίδι μας.

Όσοι επιλέγαμε να μετακινηθούμε με άλλο μέσο, μπορούσαμε να αναζητήσουμε δικό μας τρόπο μετάβασης, χωρίς όμως να γίνει κάποια νύξη για αποζημίωση ή κάλυψη του σχετικού κόστους

Ξεκινήσαμε από Αθήνα στις 6 μ.μ. και φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη με συνολική καθυστέρηση 11 ωρών, την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. Κανονικά, το αεροπλάνο έπρεπε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 2:10 μ.μ. της προηγούμενης ημέρας».

Διαβάστε επίσης

Αρχικελευστής του «Βέλους»: «Ζητούσαμε να προστατευθεί – Δεν έκαναν τίποτα» (Video)

Βύρωνας: Στον ανακριτή τα μέλη της σπείρας που έδωσαν «κοκτέιλ» ναρκωτικών στη 16χρονη – Παραμένει στη ΜΕΘ το κορίτσι (video)

Κίνηση τώρα: Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό – Χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό (live χάρτης)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:24