search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:08
MENU CLOSE

Το 1o Black Friday Show με Λ. Φισφή, Δ. Μακαλιά & Ζ. Ρούμπο έρχεται στο Public.gr!

22.11.2023 12:57
friday public

Οι Black Friday εκπλήξεις που ετοίμασαν φέτος τα Public συνεχίζονται. Σήμερα Τετάρτη  22/11 και μεθαύριο Πέμπτη 23/11 στις 19:00, σε προσκαλούν στο Public.gr, σε δύο ξεχωριστά Black Friday Show με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Λάμπρο Φισφή .

Για 45 λεπτά την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι τρεις αγαπημένοι stand up comedians σε περιμένουν να σε διασκεδάσουν, αλλά και να σου προσφέρουν επιπλέον έκπτωση σε προϊόντα που επέλεξαν τα Publicαπό τις αγαπημένες κατηγορίες οικιακών συσκευών ειδών τεχνολογίας, που βρίσκονται ήδη σε Βlack Friday τιμές.

Πέρα από τις μεγαλύτερες Black Friday προσφορές, τα Public προσφέρουν και τις πιο ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής: όλα τα προϊόντα που θα λάβουν έκπτωση μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα και να πληρώσεις αργότερα πληρώνοντας σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, με την υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna.

Αυτά τα δύο live δεν πρέπει να τα χάσεις! Συντονίσου Τετάρτη και Πέμπτη στις 19:00 στο https://www.public.gr/page/streaming και απόλαυσε ακόμη μεγαλύτερες Black Friday προσφορές αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα μάθεις live!

Διαβάστε επίσης

Νιτσιάκος: Ο leader του κοτόπουλου μπαίνει στο αρνί και το μοσχάρι – Άγγιξε το μισό δισ. σε τζίρο το 2022

ΕΖΑ: Γύρισμα σε θετική τροχιά με νέο επιχειρηματικό πλάνο – Εξετάζει είσοδο στην αγορά νερού

Double Energy Value από την Protergia…και θα λατρέψεις το χειμώνα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 17:08