search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:18
MENU CLOSE

Τραγικό τέλος για 4 εφήβους στην Ουαλία – Πήγαν για κάμπινγκ και βρέθηκαν νεκροί

22.11.2023 00:19
wales

Τραγικό τέλος μπήκε στην αστυνομική επιχείρηση της Ουαλίας που αναζητούσε τέσσερα έφηβα αγόρια τα οποία εξαφανίστηκαν μετά από εκδρομή σε κάμπινγκ, καθώς οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε ένα μισοβυθισμένο όχημα.

Οι Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson και Hugo Morris, ηλικίας μεταξύ 16 και 18 ετών, πιστεύεται ότι σχεδίαζαν εκδρομή για κάμπινγκ στην περιοχή.

«Υπάρχει δυσπιστία εδώ. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια», δήλωσε η τοπική δημοτική σύμβουλος του Plaid Cymru Τζουν Τζόουνς. «Ήλπιζα ότι είχαν πάει για ελεύθερο κάμπινγκ και δεν είχαν σήμα κινητής τηλεφωνίας. Είναι τόσο λυπηρό».

Ο Τζόουνς δήλωσε: «Πολλοί άνθρωποι πρέπει να πέρασαν κοντά από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο τις τελευταίες ημέρες. Είναι τόσο λυπηρό». Αν και την Τρίτη είχε ηλιοφάνεια, ο καιρός τις προηγούμενες ημέρες ήταν άστατος. «Ήταν εξαιρετικά βροχερός και τα ποτάμια ήταν εξαιρετικά ψηλά», δήλωσε ο Τζόουνς. «Είναι άσχημος καιρός για να ταξιδεύεις, ειδικά όταν δεν γνωρίζεις τους δρόμους».

Η αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας είπε ότι το αυτοκίνητο φαινόταν να “έφυγε από το δρόμο” ενώ οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Λευκός Οίκος: Η Βάγκνερ θα παραδώσει σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας στη Χεζμπολάχ ή στο Ιράν

Νετανιάχου: Η συμφωνία δεν σημαίνει το τέλος του πολέμου – «Δεν θα σταματήσουμε μετά την κατάπαυση του πυρός»

Τρύπα του όζοντος: Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι μάλλον δεν «κλείνει» αλλά μεγαλώνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34