search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:43
MENU CLOSE

Αναδίπλωση Τσακλόγλου: Άστοχη η δήλωσή μου – Ζητώ συγγνώμη

24.11.2023 22:52
tsaklogloy-new

Συγγνώμη ζήτησε ο υφυπουργός Εργασίας Παναγιώτης Τσακλόγλου για τη δήλωσή του σε συνέντευξη στο Action24 που προκάλεσε αντιδράσεις.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, «Σε συνέντευξή μου σήμερα στο Action24 προχώρησα σε δήλωση η οποία ήταν άστοχη και για την οποία θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη. Σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους τους οποίους σέβομαι. Σε όλη μου τη διαδρομή πορεύομαι με βαθειά εκτίμηση προς όλες τις επαγγελματικές ομάδες. Το θέμα της φοροδιαφυγής είναι ζήτημα πρωτίστως κοινωνικής δικαιοσύνης. Μια λανθασμένη έκφραση δεν πρέπει να οδηγήσει στο να αναιρέσει την ουσία της συζήτησης».

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στο Action 24, o κ. Τσακλόγλου μίλησε για νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα επηρεάσει τους ελεύθερους επαγγελματίες, όπως τους δικηγόρους.

Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου που του είπε πως «έχω φίλο δικηγόρο που δουλεύει σε δικηγορικό γραφείο και παίρνει 900 ευρώ και έχω φίλο ντελιβερά που παίρνει 1.400 ευρώ», ο Παναγιώτης Τσακλόγλου του απάντησε «γιατί δεν πάει ο φίλος σας, ο δικηγόρος να δουλέψει ντελιβεράς;».

Ο Παναγιώτης Τσακλόγλου, συνεχίζοντας, τόνισε πως θα πρέπει να «αφήσουμε την αγορά εργασίας να δουλέψει ελεύθερα. Η αγορά εργασίας είναι αυτή που προσδιορίζει τον μισθό, είναι ζήτημα προσφοράς και ζήτησης. Με βάση αυτό που μου λέτε, πάει να πει πως κατά πάσα πιθανότητα έχουμε πολλούς δικηγόρους και λίγους ντελιβεράδες».

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Απορρίφθηκε η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής για τα Τέμπη

ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας κατά Πέτης Πέρκα: Να παραδώσει την έδρα, ανήκει στο κόμμα

Κώστας Καραμανλής για Τέμπη: «Δεν έχω ποινικές ευθύνες» – Επίθεση στην αντιπολίτευση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:35