search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:34
MENU CLOSE

«Φόνοι στο καμπαναριό» και «Η γη της ελιάς» πέτυχαν τις υψηλότερες τηλεθεάσεις το Σαββατοκύριακο

27.11.2023 21:31
H_ge_ths_Elias

Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen, ιδίως το Σάββατο. Παρά την- κατά τους ειδικούς- αεροκαταιγίδα  και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, αρκετοί επέλεξαν να κάνουν οτιδήποτε άλλο από το να στραφούν στην τηλεόραση, βραδιάτικα. 

Περισσότερη κίνηση σημειώθηκε στις προτάσεις των καναλιών στην απογευματινή ζώνη.

Πρώτη σε προτιμήσεις, πάντως ήταν η σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» η οποία, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, είχε κεντρική θέση στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Alpha.

Δεύτερη επιλογή της ημέρας αποτέλεσε το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και τρίτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα «ψηφίστηκε» το επίσης τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Για μια ακόμη φορά- και χάρη στον σχεδιασμό των επιτελών του Alpha- o Άκης Πετρετζίκης είχε διπλή εμφάνιση στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης με τις εκπομπές «Akis food tour 2» και «Kitchen lab».

Κατά τα λοιπά καιρικό και ειδησεογραφία, ιδίως οι εξελίξεις στον πόλεμο Ισραήλ- Χαμάς, ώθησαν τέσσερα δελτία ειδήσεων στο Top 10 της ημέρας.

Την Κυριακή οι ισχυροί πόλοι έλξης τηλεθέασης στο prime time λειτούργησαν, συγκέντρωσαν κόσμο στις τηλεσυχνότητες, ιδίως του Mega και οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Το ναυάγιο» κατάφεραν το λεγόμενο «1-2» στις κορυφαίες θέσεις.

Ανεβασμένη ήταν η απόδοση του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», όπως επίσης και του «Τροχού της τύχης».

Επίσης, την Κυριακή οι μισές από τις δέκα θέσεις του τηλεβαρόμετρου ήταν κατειλημμένες από δελτία ειδήσεων και την ειδησεογραφική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Διαβάστε επίσης:

Ο Alpha πρώτος σε τηλεθέαση το Σάββατο, μοιράστηκε την πρωτιά της Κυριακής με το Mega

ΑΝΤ1: Νέος γενικός διευθυντής περιεχομένου στα κανάλια και την συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου

ΕΡΤ: Τίτλοι τέλους για την ΕΡΤ2- Την Παρασκευή αναλαμβάνει η νέα διευθύνουσα σύμβουλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07