search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:08
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Νέος γενικός διευθυντής περιεχομένου στα κανάλια και την συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου

27.11.2023 19:29
christoforou ant1

Στέλεχος με υψηλή τεχνογνωσία και πολύχρονη προϋπηρεσία στον χώρο των μίντια, o Νίκος Χριστοφόρου ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου (Chief Content Officer) του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Θα έχει την ευθύνη του περιεχομένου των ANT1, MAK TV, ANT1+, Antenna Studios, καθώς και της παραγωγής ταινιών, και «θα αναφέρεται στον Γιώργο Λεβέντη», το διευθύνοντα σύμβουλο δηλαδή του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, αποσαφηνίζει ο όμιλος με το διεθνές αποτύπωμα.

Τονίζεται μάλιστα από τον ΑΝΤ1 πως «ο Νίκος Χριστοφόρου θα είναι επικεφαλής μιας νέας και πιο αποτελεσματικής δομής, η οποία θα επεκτείνει τις συνέργειες των εταιρειών σε επίπεδο περιεχομένου και, παράλληλα, θα συμβάλλει στη σταθερή ανάπτυξη του Ομίλου».

Ο Χριστοφόρου με 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των οπτικοακουστικών παραγωγών και των καναλιών, έχει προϋπηρεσία στα ιστορικά στούντιο ΑΤΑ, και προσφάτως κατείχε επιτελική θέση στην Green Pixel Productions.

Διαβάστε επίσης:

Το απόλυτο στην κορυφή της τηλεθέασης κατάφερε την Παρασκευή η «Γη της ελιάς»

Πρώτο σε προτιμήσεις το Mega την Παρασκευή με νέο υψηλό μερίδιο τηλεθέασης

ΕΡΤ: Τίτλοι τέλους για την ΕΡΤ2- Την Παρασκευή αναλαμβάνει η νέα διευθύνουσα σύμβουλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:08