search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 17:20
MENU CLOSE

Το απόλυτο στην κορυφή της τηλεθέασης κατάφερε την Παρασκευή η «Γη της ελιάς»

27.11.2023 19:06
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Το απόλυτο σερί σε επίπεδο πενθήμερου και «έξι στα έξι» πέτυχε με τα επεισόδια της η σειρά «Η γη της ελιάς» με εκείνο της Παρασκευής.

Η σειρά μεταδίδεται, ως γνωστόν Κυριακή με Παρασκευή. Το Σάββατο έχει.. ρεπό. Ε, σε όλη τη διάρκεια του  αμέσως προηγούμενου επταήμερου ήταν το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα.

Επίσης, με βάση τα δεδομένα της Nielsen, ήταν κατά συνέπεια το δημοφιλέστερο πρόγραμμα των καθημερινών στο διάστημα 20 έως 25 του μήνα. Και αυτό διότι, και την Παρασκευή αποτέλεσε την πρώτη επιλογή των τηλεθεατών.

Ενδιαφέρον έχει το στοιχείο πως η τηλεθέαση της σειράς, απόντος του «Σασμού» τη συγκεκριμένη ημέρα, μεταβλήθηκε θετικά κατά 0,7%. Εκτιμάται ότι μόλις μια μικρή μερίδα των «φανατικών» της σειράς του Alpha, κατευθύνθηκε προς εκείνη του Mega. H απουσία του «Σασμού» από το μενού της ημέρας, συνέβαλε ώστε η σειρά «Έρωτας φυγάς» να αναδειχθεί στο δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της Παρασκευής. 

Πιθανόν, ελλείψει άλλων εξίσου ισχυρών πόλων έλξης τηλεθέασης στο διάστημα 21.00- 24.00 διαμορφώθηκε χώρος στη λίστα διακεκριμένων θέσεων τηλεθέασης για προγράμματα με αποδόσεις κατά πολύ υποδεέστερες της πρώτης τριάδας.

Στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο επικράτησαν οι ελληνικές σειρές μυθοπλασίας και τα τηλεπαιχνίδι. Το «μίγμα» διαφοροποιήθηκε με τη βιντεοσκοπημένη μετάδοσης της επιθεωρησιακής παράστασης «Πενήντα αποχρώσεις του Greece» και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτο σε προτιμήσεις το Mega την Παρασκευή με νέο υψηλό μερίδιο τηλεθέασης

ΕΡΤ: Τίτλοι τέλους για την ΕΡΤ2- Την Παρασκευή αναλαμβάνει η νέα διευθύνουσα σύμβουλος

Ελεονώρα Μελέτη για #metoo: «Τα στόματα άνοιξαν αλλά δεν έγινε καμιά απολύτως κίνηση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 17:12