search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Κασσελάκης για παρακολούθηση Βορίδη με Predator: «Σε τέτοιες συνθήκες, ακόμα και ο ακροδεξιός λύκος γίνεται αρνάκι» (Video)

27.11.2023 15:52
kasselakis

Στην παρακολούθηση του Μάκη Βορίδη αναφέρεται σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο υπουργός Επικρατείας το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Ο κ. Βορίδης προσπαθεί να μας πείσει ότι το να σε παρακολουθούν με Predator είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Ένα υπουργικό συμβούλιο φοβισμένων υπουργών υπό παρακολούθηση. Σε τέτοιες συνθήκες, ακόμα και ο ακροδεξιός λύκος γίνεται αρνάκι», λέει ο κ. Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βορίδης παραδέχτηκε πως υπήρξε θύμα παρακολούθησης με το κακόβουλο λογισμικό Predator, μετά τη σχετική δημοσιογραφική αποκάλυψη.

Μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι ενημερώθηκε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ενώ είπε ότι δεν προχώρησε σε μήνυση «γιατί η μήνυση θα είχε σαν αποτέλεσμα να περιπλέξει τη δικογραφία». Στη συνέχεια επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «όταν είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι καλό να έχεις μια αίσθηση των νομικών δεδομένων. Δεν περιμένω ο κ. Κασσελάκης να ξέρει καλά νομικά αλλά θα έχει κανένα άνθρωπο γύρω του που να του λέει καμιά κουβέντα».

Το σχετικό απόσπασμα μετά το 02:01 λεπτό:

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας φέρει μερίδιο ευθύνης για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, τον Κασσελάκη δεν τον ανέδειξαν ψηφοφόροι του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Να υπάρξει ενημέρωση πολιτικών αρχηγών εν όψει του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας

Αυγέρη: Χωρίς στρατηγική για τα ελληνοτουρκικά η κυβέρνηση – Μητσοτάκης και Σαμαράς παίζουν πολιτικό παιχνίδι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 22:48