search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:09
MENU CLOSE

Άνγκελα Μέρκελ: Το νέο βιβλίο της πρώην καγκελαρίου – Τι γράφει για το 2015 και τη «δυσκολότερη στιγμή» της καριέρας της

29.11.2023 14:48
merkel_2911_1920-1080_new

Η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, θα κυκλοφορήσει -μέσα στο 2024- βιβλίο με τα απομνημονεύματα της, με ένα σημαντικό μέρος του να είναι αφιερωμένο στη «δυσκολότερη στιγμή» της καριέρας της, τη διαχείριση της ελληνικής κρίσης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», για τη συγγραφή του βιβλίου, η πρώην καγκελάριος έχει στο πλάι της την αιώνια διευθύντρια του πολιτικού της γραφείου, Μπεάτε Μπάουμαν.

Το βιβλίο θα είναι μια «αποκλειστική ματιά» στην πολιτική ζωή και στο έργο της πρώην καγκελαρίου, «ένα βαρυσήμαντο ντοκουμέντο της σύγχρονης διεθνούς ιστορίας», υπόσχεται η εκδότρια του οίκου Kiepenheuer & Witsch, Κέρστιν Γκλέμπα.

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει η εφημερίδα, «η περιγραφή της Μέρκελ για τη “δυσκολότερη στιγμή” της θητείας της δίνει μια πρόγευση για το κεφάλαιο που θα αφιερώσει στα απομνημονεύματά της στη διαχείριση της ελληνικής κρίσης. Σίγουρα δεν θα είναι μικρό. “Το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας είναι μονόδρομος (“alternativlos”) για τη σταθεροποίηση του συνόλου της ευρωζώνης”, ήταν το επιχείρημα που προέβαλλε η πρώην καγκελάριος στην Ομοσπονδιακή Βουλή, κάθε φορά που έπρεπε να εγκριθούν τα Μνημόνια για την Ελλάδα και οι προβλεπόμενες εκταμιεύσεις για την Αθήνα».

Διαβάστε επίσης:

Ρινόκερος της Σουμάτρας: Γεννητούρια δίνουν ελπίδες για τη επιβίωση του σπανιότατου είδους

Ντραγκέτα: Ανατριχιαστικές ιστορίες από τη δική – Ανθρωποφάγα γουρούνια και εκβιασμοί με νεκρά ζώα (videos)

Τα 10 πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:08