search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 23:36
MENU CLOSE

Κρήτη: Γυναίκες εκδίδονταν δίπλα σε παιδικούς σταθμούς – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Αμμουδάρας

29.11.2023 09:23
Untitled design – 2023-11-29T092246.699

Πιάτσα μέρα – μεσημέρι έκαναν τρεις νεαρές αλλοδαπές γυναίκες κοντά σε πολυσύχναστο σούπερ μάρκετ και σε νηπιαγωγείο της περιοχής  της Αμμουδάρας του δήμου Μαλεβιζίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του maleviziotis.gr, οι τρεις Βουλγάρες ηλικίας 25, 24 και 33 χρόνων είχαν προσαχθεί πολλές φορές στο παρελθόν επειδή εκδίδονταν παράνομα, όμως αυτή τη φορά αστυνομικοί του τμήματος Μαλεβιζίου προχώρησαν στη σύλληψή τους, καθώς είχαν δεχθεί επώνυμη καταγγελία από έναν αυτόπτη μάρτυρα που τις είδε να σταματούν τους διερχόμενους αναζητώντας πελάτες.

Σε βάρος των τριών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Εκείνος τις παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου από το οποίο πήραν αναβολή για την Τετάρτη, όμως το δικαστήριο διέταξε να κρατηθούν καθώς δεν δήλωσαν μόνιμη διεύθυνση κατοικίας.

Διαβάστε επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Τρίκαλα: Τα φανάρια «άλλαξαν» για τα Χριστούγεννα – «Μυστήριο» με το πορτοκαλί

Ελένη Τοπαλούδη: «Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι» – To μήνυμα της μητέρας της 5 χρόνια μετά την δολοφονία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 23:30