search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:36
MENU CLOSE

Ζήνα Κουτσελίνη: Συνέχεια στην κόντρα με τη Συνατσάκη – «Μιλά για τις πλαστικές μου, σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα» (videos)

29.11.2023 12:27
koutselini

Η Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε συνέχεια στην κόντρα της με τη Μαίρη Συνατσάκη. Ανέτρεξε στο παρελθόν και θυμήθηκε μια τηλεοπτική στιγμή, στην οποία η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρονται σε εκείνη και το παιδί της. Η δημοσιογράφος είπε ότι στην εκπομπή που οι δυο τους παρουσίαζαν, «έβρισαν το παιδί της» κάτι το οποίο Youtuber αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης στιγμής, είναι φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου» είπε η Μαίρη Συνατσάκη, μεταξύ άλλων.

Τότε, η Ζήνα Κουτσελίνη βρήκε ακόμη ένα απόσπασμα από το παρελθόν, στο οποίο οι δύο παρουσιαστές τη σχολιάζουν για τις πλαστικές επεμβάσεις.

@zina.koutselini #αλήθειεςμετηνζήνα #μιαστιγμη #politicalcorrect ♬ πρωτότυπος ήχος – Zina Koutselini

«Η Συνατσάκη μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά. Γελάω με τι πλαστικές, όχι με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο TikTok.

Διαβάστε επίσης:

Πάρις Χίλτον: Πώς ανακοίνωσε στους συγγενείς της ότι απέκτησε μωράκι – «Μπήκα μέσα κρατώντας μια ροζ κουβέρτα» (video)

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά στην Κουτσελίνη – «Πουθενά δεν βρίζω το παιδί της» (Videos)

Η Τέιλορ Σουίφτ γράφει ιστορία κερδίζοντας τα περισσότερα μουσικά βραβεία Billboards: «Αυτό είναι εξωπραγματικό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:36