search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:02
MENU CLOSE

Πάρις Χίλτον: Πώς ανακοίνωσε στους συγγενείς της ότι απέκτησε μωράκι – «Μπήκα μέσα κρατώντας μια ροζ κουβέρτα» (video)

29.11.2023 11:35
paris-hilton

Η Πάρις Χίλτον απέκτησε και δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας. Το υγιέστατο κοριτσάκι ήρθε στη ζωή κάτω από άκρα μυστικότητα αφού ούτε οι συγγενείς της κληρονόμου δεν ήξεραν τον ερχομό του.

Η Χίλτον εμφανίστηκε στο «Live with Kelly and Mark» και αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Κάρτερ και εκείνη έκαναν έκπληξη στην οικογένειά τους με τη νεογέννητη κόρη τους, Λόντον, την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Όπως είπε η 42χρονη: «Έκανα έκπληξη σε όλη την οικογένεια με τη Λόντον. Ήταν πριν από τη γαλοπούλα. Αυτό έγινε γύρω στις 5 το απόγευμα και ο Κάρτερ τους πήρε όλους στο σαλόνι. Είπε “έχω μια έκπληξη”. Όλοι νόμιζαν ότι θα ερχόταν ένας μάγος. Οπότε όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Τότε, μπήκα μέσα κρατώντας μια ροζ κουβέρτα με ένα μωρό και όλοι κάθονταν εκεί και έλεγαν, ‘Τι;!’».

Η Χίλτον συνέχισε, λέγοντας: «Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Είναι η καλύτερη Ημέρα των Ευχαριστιών που είχα ποτέ στη ζωή μου. Είμαι στον παράδεισο. Νιώθω ότι η ζωή μου είναι τόσο πλήρης. Αισθάνομαι τόσο γαλήνια και ενθουσιασμένη και τόσο ευγνώμων για τα πάντα στη ζωή μου. Ο σύζυγός μου, τα δύο μικρά μου μωρά».

Φυσικά, εκτός από τους συγγενείς της, η Πάρις εξέπληξε και ολόκληρο τον κόσμο καθώς ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης της μέσω social media ανήμερα της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με ένα σετ από παιδικά ρούχα, αποκαλύπτοντας πως αυτή τη φορά περιμένει κοριτσάκι. Μάλιστα, αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει η κόρη της. Όπως γράφει πάνω το κορμάκι, το παιδί θα λέγεται «London», δηλαδή «Λονδίνο».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ευγνώμων για το κοριτσάκι μου». Πριν λίγους μήνες, η Πάρις Χίλτον υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, τον γιο της, Φοίνιξ.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά στην Κουτσελίνη – «Πουθενά δεν βρίζω το παιδί της» (Videos)

Η Τέιλορ Σουίφτ γράφει ιστορία κερδίζοντας τα περισσότερα μουσικά βραβεία Billboards: «Αυτό είναι εξωπραγματικό»

Μάθιου Πέρι: Συγκινεί ο πατριός του ένα μήνα μετά τον θάνατό του – Τι είναι το «Matthew Perry Foundation»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:02