search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:30
MENU CLOSE

Γάμος Δήμητρας Ματσούκα – Πέτρου Κόκκαλη: Η εντυπωσιακή νύφη, οι καλεσμένοι και το γαμήλιο τραπέζι (Photos/Video)

01.12.2023 18:48
matsouka kokkakis 654- new

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης, το μεσημέρι της 1ης Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες στο πλευρό τους, έγινε ο γάμος τους, ο οποίος είχε ανακοινωθεί πρόσφατα.

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, η αδελφή της νύφης, Μαρία Ματσούκα, ο αδελφός του γαμπρού Ντίνος Κόκκαλης, καθώς και η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον πρώτο του γάμο, με τη Σοφία Σκούρα.

Παρόντες, επίσης, ήταν ο εφοπλιστής Ψάλτης, ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο Δημήτρης Τζιώτης και ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

Αν και δεν υπήρχαν κάμερες από ψυχαγωγικές εκπομπές, το «Πρωινό ΣουΣου» παρουσίασε ένα βίντεο που δείχνει από μακριά, την άφιξη της νύφης στην εκκλησία. Η Δήμητρα Ματσούκα έφτασε, φορώντας ένα νυφικό σε ίσια γραμμή, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο.

Εκτός από αυτό, καλεσμένοι που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους, ανέβασαν μερικά στιγμιότυπα από τον γάμο.

Οι συμπρωταγωνιστές της Δήμητρας Ματσούκα στο θέατρο, Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Σαμόλης, Ηλίας Βαλάσης και Αναστασία Τσιλιμπίου, φωτογραφήθηκαν με τη νύφη και ανέβασαν τα στιγμιότυπα σε Instagram stories. «Το δώσαμε το κορίτσι» γράφουν.

«Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον»

Tις προάλλες, η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», και δήλωσε για τον γάμο της: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια, οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν καιρό είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση».

Διαβάστε επίσης:

2,5 εκατ. δολάρια από τον Weeknd για επισιτιστική βοήθεια στη Γάζα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκινήθηκε μιλώντας για τη σύντροφό του – «Δούλευε καθαρίστρια για να με συντηρεί» (Videos)

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο του ζευγαριού (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:14