search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:18
MENU CLOSE

Πέραμα: «Γλίστρησε και ακούσαμε ένα “μπαμ”» – Συμμαθήτρια της 14χρονης εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα

02.12.2023 20:11
perama-sxoleio_0112_1460-820_new

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης σε γυμνάσιο του Περάματος, όταν 14χρονη μαθήτρια έπεσε από τον τρίτο όροφο του σχολείου στο κενό.

Η 14χρονη υπέστη κάταγμα λεκάνης και κάταγμα δεξιού χεριού και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του «Αγία Σοφία» για αυξημένη παρακολούθηση και αντιμετώπιση, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Συμμαθήτρια της 14χρονης περιέγραψε πώς έγινε το περιστατικό: «Η κοπέλα πηγαίνει στη δευτέρα Γυμνασίου. Στην έκτη ώρα δεν έχουμε διάλειμμα, απλά αλλάζουν οι καθηγητές. Έφυγε ο καθηγητής και μέχρι να έρθει η καθηγήτρια, η συμμαθήτριά μου ανέβηκε στην έδρα και χόρευε. Όταν άκουσε πως έρχεται η καθηγήτρια, πήγε να ανέβει στο παράθυρο για να φτάσει στο θρανίο της. Προσπάθησε να στηριχτεί στο παράθυρο για να μην πέσει, όμως ήταν ανοιχτό και δεν φαινόταν γιατί η κουρτίνα ήταν κλειστή για να μην μπαίνει ο ήλιος. Γλίστρησε και ακούσαμε να λέει “αχ” και μετά ένα “μπαμ”».

Σύμφωνα με τον αδερφό της 14χρονης, η μαθήτρια αναμένεται να χειρουργηθεί ενώ ο πατέρας τους δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα για το συμβάν: «Η μάνα μου έριξε κλάμα στο νοσοκομείο. Πόναγε η μάνα μου, λιποθύμησε κιόλας. Και ο πατέρας μου δεν είναι εδώ κοντά μου. Δουλεύει στο Ναυτικό και ταξιδεύει. Και τώρα δεν ξέρουμε πώς να του το πούμε».

Διαβάστε επίσης:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:14