search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:24
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας: Αλλοιώθηκαν στοιχεία της δικογραφίας – «Οι μαρτυρίες είναι για Όσκαρ»

02.12.2023 13:45
mitera emmas thessaloniki- new

Για την έκβαση της υπόθεσης, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, μίλησε η μητέρα της Έμμας.

«Αυτές οι μαρτυρίες είναι για Όσκαρ. Φυσικά δεν έπεισαν, όσον αφορά τον οδηγό αλλά για τη συνοδηγό έχουν πείσει γιατί έχει απαλλαχτεί από κάθε κατηγορία. Υπάρχουν τόσα πολλά κενά, έχουν αλλοιωθεί στοιχεία της δικογραφίας ώστε να βγει απαλλαχτικό το βούλευμα και έχουν γίνει τόσα πολλά που εγώ προσωπικά έχω εξοργιστεί. Δεν θα το αφήσω», τόνισε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», η Κέλλυ Ταμπάκη.

«Οφείλω να πω πως δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη. Όλη της η στάση και το ύφος ήταν προκλητικό. Κυκλοφορούσε με ύφος ‘’με κουράσατε’’. Ο οδηγός είπε συγγνώμη για την εγκατάλειψη όχι για το τρακάρισμα γιατί λέει πως πετάχτηκε η Έμμα. Η συνοδηγός είπε πως δεν γνώριζε τον οδηγό. Μετά αντί να πάει να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της να έρθει να την πάρει, αφού όπως είπε τον φοβόταν, πάει με έναν άγνωστο που φοβάται στο Σέιχ Σου και κάνει τρία τσιγάρα και μετά πάει με αυτόν τον άνθρωπο και διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο;», εξήγησε.

Αναφερόμενη στην απόφαση, η κ. Ταμπάκη είπε πως η υπόθεση της Έμμας είναι η πρώτη υπόθεση που εκδικάζεται με τον νέο νόμο και γι’ αυτό η ποινή είναι τόσο μεγάλη.

«Δύο εβδομάδες πριν την εκδίκαση τη δική μας έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιονίκη που είχε παρασυρθεί στη Ποσειδώνος και εκδικάστηκε με τον προηγούμενο νόμο. Η ποινή του οδηγού που χτύπησε και σκότωσε το παιδί ήταν πλημμέλημα και ήταν 30 μήνες με αναστολή», επισήμανε.,

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είχε επικοινωνία με τους γονείς του οδηγού είπε: «Με τους γονείς του οδηγού δεν ξέρω πού είναι. Ο οδηγός ήταν παράνομος εδώ και έπρεπε να δίνει το παρών στην Τροχαία κάθε μήνα, αλλά δεν κάναμε τίποτα. Τον κρατούσαμε εδώ να μην μας φύγει. Δεν γνωρίζω πού είναι οι γονείς του και δεν με αφορά κιόλας. Όσον αφορά την οικογένεια της συνοδηγού ήταν προκλητική όλη τους η στάση. Τι να πω», συνέχισε.

Υπενθυμίζεται ότι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 16,5 ετών επέβαλε στον 27χρονο οδηγό που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα, πέρσι τον Νοέμβριο, στην Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η απόφαση για την ποινή ήταν ομόφωνη και το ίδιο κι η ετυμηγορία των δικαστών ως προς την ενοχή για τις πράξεις της επικίνδυνης οδήγησης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, της εγκατάλειψης τροχαίου ατυχήματος και της οδήγησης χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με την απόφαση, η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής, με συνέπεια ο 27χρονος καταδικασθείς να επιστρέψει στις φυλακές.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Κακοκαιρία «εξπρές» με καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι

Πυροσβεστική: «Κλείνουμε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια πριν φύγουμε από το σπίτι» – Το μήνυμα στους πολίτες

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Τα τελευταία στοιχεία για τον θάνατό του από την έρευνα του Ανθρωποκτονιών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:22