search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 01:02
MENU CLOSE

Μπέζος για ΣΥΡΙΖΑ: «Το ότι τολμάει ένα κόμμα το οποίο είναι στην αντιπολίτευση και διαλύεται είναι υγιές»

03.12.2023 11:56
bezos

Για την παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές», τα στερεότυπα, τη λογοκρισία στην τέχνη και για τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ.

Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στους όρους που θέτει η πολιτική ορθότητα, στην προσωπική του στάση να μην στρογγυλεύει τα πράγματα αλλά στη λέξη «χοντρή» που «έκοψε» η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Υπερβολή νομίζω πως είναι αυτό της Άλκηστης. Το “Χοντρός και Λιγνός” πως θα το λέμε; Ερώτηση. Δηλαδή θα πούμε στα παιδιά πως δεν θα το λέμε Χοντρό και Λιγνό αλλά θα το λέμε ευτραφή και αδύνατο; Δεν μειώνεται η αξία του. Δηλαδή είναι υπερβολές αυτά τα πράγματα. Είναι άλλα θέματα πολύ πιο ουσιαστικά. Βεβαίως, δεν λέω ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία. Βεβαίως και πρέπει να δίνουμε σημασία, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο γιατί σε λίγο θα καταργήσουμε τα πάντα», ανέφερε.

«Γιατί να τα στρογγυλέψω τα πράγματα; Δεν ζω για να στρογγυλεύω τίποτα. Θέλω να λέω αυτό που πιστεύω. Ξέρουν όλοι τώρα ότι έτσι είναι τα πράγματα, τα ξέρουμε όλοι. Αυτό όμως που δουλευόμαστε μεταξύ μας , με τρελαίνει! Το γεγονός ότι τα στρογγυλεύουμε και τα κρύβουμε, είναι αυτό που δεν μας βοηθάει να προχωρήσουμε. Δεν είναι το θέμα να χαϊδέψεις το κοινό ίσα ίσα εγώ το υπερασπίζομαι και το υπολογίζω τόσο πολύ που είμαι πάντα προσεκτικός σε αυτά που κάνω, αλλά δεν θέλω να λαϊκίζω και να λέω ανοησίες. Δεν θέλω να λέω ψέματα, θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και αυτή είναι η σχέση μου με τον κόσμο» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος.

«Έπαψε το παλιό να είναι γοητευτικό και πειστικό»

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Τις εξελίξεις τις παρακολουθώ όπως όλος ο κόσμος. Το ότι τολμάει ένα κόμμα που είναι στην αντιπολίτευση να διαλυθεί, είναι υγιές. Σημαίνει ότι κάτι υπάρχει. Ότι δεν μπορούν να υπάρξουν όλοι αυτοί μεταξύ τους. Επομένως γιατί να υποδυθούν ότι είναι ενωμένοι. Ενώ γιγαντώθηκε πολύ γρήγορα, έγινε κυβέρνηση, πήρε ευθύνες, υποσχέθηκε πάρα πολλά πράγματα που δεν μπόρεσε να τα κάνει και τελικά μπήκε στην ίδια λογική με τους υπόλοιπους. Βεβαίως μετά διαλύθηκε, δεν είχε γερούς αρμούς. Έπαψε το παλιό να είναι γοητευτικό και πειστικό. Ήρθε κάτι που είναι απλώς γοητευτικό μέχρι στιγμής. Και οι ψηφοφόροι λένε “προτιμώ αυτό. Αν θα με πείσει θα το δούμε”».

Διαβάστε επίσης:

Ντούα Λίπα – Ρομέν Γαβράς: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 8 μήνες σχέσης

Κατερίνα Τσάβαλου για λεκτική βία που δέχτηκε: «Όλοι οι δημοσιογράφοι ξέρουν το όνομά του»

Αθερίδου: «Έτσι και δεν είχα κρατήσει το μωρό, θα είχα μετανιώσει φρικτά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04