search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:57
MENU CLOSE

«Όλα στην ώρα τους» για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

04.12.2023 14:51
MARINAKIS_MITSOTAKIS

Με τη φράση «όλα στην ώρα τους» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερώτηση σχετικά με το νομοσχέδιο για τη θεσμοθέτηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών, πρωτοβουλία που έχει προκαλέσει «αναταράξεις» στο κυβερνών κόμμα.

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή, υπενθυμίζοντας και τη σχετική δέσμευση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο δεν θέλησε να δεσμευτεί για το χρόνο κατάθεσης ή εν πάση περιπτώσει, δημοσιοποίησης του σχεδίου νόμου, λέγοντας ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Και το ερώτημα είναι, πότε θα είναι αυτή η… ώρα, δεδομένων και των αντιδράσεων εντός και της κυβέρνησης και της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιόπουλος: Το κόμμα δεν θα λέγεται «Αριστερά Μπροστά» – Δεν θα είμαστε σχήμα ούτε «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» ούτε «αντι-Κασσελάκης» (video)

Παπαδημούλης ερμηνεύει… Τσίπρα: Δεν είναι ευχαριστημένος με την ηγεσία Κασσελάκη, στην ΚΟ ήταν σκυθρωπός και κατσούφης (videos)

«Αποκαλυπτήρια» το απόγευμα για την ομάδα των 11 – Πρόβα για τον προϋπολογισμό η «πρεμιέρα» Χαρίτση στο φορολογικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:57