search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Τρεις εργαζόμενοι γηροκομείου συνελήφθησαν για τον θάνατο 92χρονης – Της έδωσαν καθαριστικό αντί για νερό

06.12.2023 11:52
girokomio

Συνελήφθη 53χρονος ιδιοκτήτης γηροκοκομείου στο Ηράκλειο καθώς μια 92χρονη κατανάλωσε απολυμαντικό αντί για νερό.

Μαζί του οδηγήθηκαν στην αστυνομία η 28χρονη προσωρινά υπεύθυνη και η 23χρονη νοσηλεύτρια που της χορήγησε τα φάρμακα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο γαμπρός της 92χρονης την Τρίτη, κατά τη χορήγηση των φαρμάκων στη δομή την Δευτέρα μπέρδεψαν τα μπουκάλια του νερού με αυτά που περιείχαν καθαριστικά και μόλις ήπιε το περιεχόμενό τους η ηλικιωμένη ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

Η οικογένεια της 92χρονης υπέβαλε μηνύσεις και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο γηροκομείο, όπου βρέθηκε το μπουκαλάκι με το απολυμαντικό, κατασχέθηκε και το περιεχόμενό του εξετάζεται από τοξικολογικό εργαστήριο.

Ο ιατροδικαστής θα κάνει νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις στην σορό της 92χρονης, ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας κατέσχεσαν οπτικό υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του γηροκομείου.

Διαβάστε επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Πότε κλείνοιυν οι σταθμοί του μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» – Στις 12 πορεία στο κέντρο

«Αστακός» η Αθήνα ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν – Πού απαγορεύονται οι συναθροίσεις, ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:53