Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει έκκληση για αίμα για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά στου Ρέντη
Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει έκκληση στο προσωπικό της για αίμα, για τον 31χρονο υπαρχιφύλακα που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
«Παρακαλείται το προσωπικό των Υπηρεσιών, που επιθυμεί να προσφέρει αίμα, ανεξαρτήτως ομάδος αίματος, να μεταβεί στο προαναφερόμενο νοσοκομείο από την 08:30′ ώρα της 09/12/2023, δηλώνοντας εθελοντές αιμοδότες για τον ανωτέρω ασθενή».
Υπενθυμίζεται επίσης ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων κάλεσαν τον πρωθυπουργό να διακόψει άμεσα, σήμερα όλα τα πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το ενδεχόμενο έχει ήδη τεθεί στο τραπέζι του Μαξίμου.
Η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα διαθέσιμα σενάρια για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, ενώ εκτιμά ότι η εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα θα δώσει απαντήσεις σε πολλά από τα ζητήματα αυτά.
Διαβάστε επίσης:
Καμένα Βούρλα: Αυτοκτόνησε 56χρονος καταναλώνοντας χάπια