search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:45
MENU CLOSE

Κώστας Χατζής: Καταγγέλλω την πολιτεία με σεβασμό εδώ και 68 χρόνια (Video)

08.12.2023 20:17
XATZHS
NDP

«Καταγγέλλω την πολιτεία με σεβασμό και το κάνω αυτό 68 χρόνια» δήλωσε ο Κώστας Χατζής με αφορμή την εμφάνισή του στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» που προβάλλεται το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

Η εκπομπή ξεκινά στις 22.00 με παρουσιαστές τους Ρούλα Κορομηλά και Μιχάλη Χατζηγιάννη οι οποίοι και υποδέχονται εκτός από τον Κώστα Χατζή και τον Γιώργο Κατσαρό.

Τις μεγάλες επιτυχίες τους ερμηνεύουν οι: Ελπίδα, Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης, Τάνια Τρύπη, Τραϊάνα Ανανία, Χριστίνα Ράλλη αλλά και η κόρη του Κώστα Χατζή, Δανιέλα Χατζή.

Guest star, ο showman Τάκης Ζαχαράτος. Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.

«Αν κάτι πέτυχα, το πέτυχα λόγω του κόσμου που δέχθηκε αυτό το είδος της μπαλάντας που υπηρετώ. Που αναφέρομαι στα ανθρώπινα δικαιώματα, ανθρώπινα καθήκοντα. Καταγγέλλω την πολιτεία με σεβασμό και το κάνω αυτό 68 χρόνια», σημείωσε ο Κώστας Χατζής.

«Είμαι τρισευτυχισμένος που βρίσκομαι στο ‘Σπίτι με το MEGA’ που όλο ήταν να είμαι και κάτι γινόταν. Τώρα ήταν η ώρα νομίζω. Χάρηκα πάρα πολύ», ανέφερε από την πλευρά του ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Θα δείτε δύο σπουδαίους καλλιτέχνες με τους καλεσμένους τους, τον Κώστα Χατζή και τον Γιώργο Κατσαρό», είπε η Ελπίδα.

Σπίτι με το MEGA: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 22:00 στο MEGA.

Διαβάστε επίσης:

Ιρλανδία: Χιλιάδες κόσμου στη κηδεία του Σέιν ΜακΓκόουαν  – Παρόντες ο Johnny Depp και ο Nick Cave (Photos/Videos)

Το ξεχωριστό δώρο που έλαβε η Μαράια Κάρεϊ από τη Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Πώς η Μέριλ Στρίπ κινδύνευσε να μην επιλεγεί στο καστ για το «Ο διάβολος φοράει Prada»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:45