search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 02:05
MENU CLOSE

Ξέσπασμα Λαζόπουλου για «υπόκλιση» Γεραπετρίτη: «Ο ραγιαδισμός είναι μέσα του» (video)

08.12.2023 13:07
lazopoulos_0612_1460-820_new
credit: NDP Photo Agency

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξέσπασε, μέσω του podcast του, κατά του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, για την «υπόκλισή» του στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την είσοδο του τούρκου προέδρου στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Επειδή έχει μάθει και στον Μητσοτάκη κάνει τα ίδια και προσκυνάει. Αμέσως μόλις το είδαν, έστειλαν οι δημοσιογράφοι του “ερχόταν από πίσω και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και την είδε με το μάτι του και άρχισε αυτός να προσκυνάει λίγο νωρίτερα”… Δηλαδή κανένα πεντάλεπτο νωρίτερα…», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τι άλλο θα ακούσουμε. Τι άλλες π@π@ριές θα πείτε. Γιατί δεν λέτε ότι είστε υπόδουλοι ραγιάδες. Γιατί ο ραγιαδισμός είναι μέσα στον Γεραπετρίτη».

Στη συνέχεια, ο Λαζόπουλος επιτέθηκε σε μερίδα ΜΜΕ, λέγοντας πως «ένας λαός που καταπίνει αμάσητα τα νέα από τους δεξιοταϊσμένους δημοσιογράφους, που ξεκινούν από πολύ νωρίς, πρωί πρωί, έως βαθείας νυκτός».

Επίσης, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Ερντογάν, λέγοντας: «Πάμε τώρα στη χαρά που έχουμε, που έρχεται ο φίλος που μας πήρε τη μισή Κύπρο, αλλά εμείς πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα αυτά, γιατί περνάνε τα χρόνια βρε παιδιά, δεν μπορούμε να μένουμε στα ίδια, δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες προκαταλήψεις, όπως λένε οι εγκάθετοι δημοσιογράφοι. Πάρτε λοιπόν τις γομολάστιχες εσείς οι απελευθερωμένοι και σβήστε. Πάτε στον εγκέφαλο, εκεί που λέει ιστορική μνήμη και σβήστε», ενώ έκανε αναφορά και σε μία ενδεχόμενη νέα προδοσία της Κύπρου.

«Η Ελλάδα δεν έχει το ιστορικό περιθώριο να προδώσει για δεύτερη φορά την Κύπρο. Αρκετό κακό τους κάναμε. Όπως είπε και ο Μητσοτάκης στο Λονδίνο για τη Μόνα Λίζα, δεν μπορεί λοιπόν τώρα η Κύπρος να γίνει η τουρκάλα Μόνα και η Λίζα να γίνει το Λιζάκι».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης σε Θεσσαλούς δημάρχους και κοινοτάρχες: Θα είμαστε εδώ όσο χρειάζεται

Κασσελάκης για Ρέντη: «Η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε η κυβέρνηση έχει υποσταλεί εδώ και καιρό»

Ελληνοτουρκικά: Δυο ξένοι στο ίδιο κόμμα Μητσοτάκης, Σαμαράς και μετά την επίσκεψη Ερντογάν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 00:55