search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:31
MENU CLOSE

Ρέντης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός, με διάχυτη αιμορραγία – Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

09.12.2023 12:17
meth-2

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα, την Πέμπτη, στα επεισόδια έξω από τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στου Ρέντη.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος», αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται γνωστό αν ο τραυματίας θα υποβληθεί σήμερα στο χειρουργείο που αναβλήθηκε χθες λόγω της κατάστασής του, όπως ανέφεραν πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης:

Αγωνία με την αγνοούμενη Χρυσάνθη: «Αντιμετώπισε ψυχολογικό πρόβλημα», τονίζει η μητέρα της (Video)

Αράχωβα: «Ήρθε κανείς να δει τις κάμερες εάν είναι ξηλωμένες;» – Ξεσπά για τις κατηγορίες συγκάλυψης η ιδιοκτήτρια ταβέρνας

Ηράκλειο: Συνελήφθη αστυνομικός που εργαζόταν και ως οδηγός ασθενοφόρου – H …ασθενής ήταν συνάδελφός του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:30