search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:02
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Συνελήφθη αστυνομικός που εργαζόταν και ως οδηγός ασθενοφόρου – H …ασθενής ήταν συνάδελφός του

09.12.2023 10:47
as8enoforo

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη αστυνομικός, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο οποίος έκανε τον οδηγό ιδιωτικού ασθενοφόρου, παρά τους σχετικούς περιορισμούς και την έλλειψη της απαιτούμενης άδειας οδήγησης.

Όλα άρχισαν μετά από καταγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αστυνομικός υποδύθηκε την ασθενή, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, την παρέλαβε και κατά τη διάρκεια της διαδρομής έγινε έλεγχος.

Στην κατοχή της συνοδού του ασθενοφόρου βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που είχε παραλάβει για τη διακομιδή της ασθενούς.

Ακολούθησε η σύλληψη του 47χρονου που, λόγω της ιδιότητάς του, δεν μπορεί να ασκεί άλλο επάγγελμα, χωρίς σχετική άδεια, ενώ, παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε, δεν διέθετε την απαιτούμενη ειδική άδεια οδήγησης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και υποκλοπή μεταφορικού έργου, ενώ διώκεται και πειθαρχικά για απασχόληση σε αλλότρια από το αστυνομικό έργο καθήκοντα.

Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια στου Ρέντη: 25 οπαδοί στο «κάδρο» της ΕΛ.ΑΣ. – Τουλάχιστον έξι προσαχθέντες αρνήθηκαν να δώσουν DNA και αποτυπώματα

Σπάτα: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον 19χρονο φοιτητή – «Τον στραγγάλισαν πριν τον κρεμάσουν»

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 14 Δεκεμβρίου για τον προϋπολογισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:00